0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu gösterge dış ısıyı gösteriyor.Bu sensörde radyatörün önünde en altta.Fişi çıkık olsa ekranda hiç göstermez demek sensör bozuk.
Derece sadece dış ısıyı gösteriyor olması lazım "outsıde" -30 gösterdiğine göre termometre bozuk. İç sıcaklık göstergesi sadece otomatik klimalı araçlarda klima göstergesinde olur.
outside -30 u göstermiyor...outside tusuna basınca doğru sıcaklık değerini gösteriyor...benim dediğim cd çalar bölgesindeki saatin yanındaki sıcaklık göstergesi...bu göstergenin iç sıcaklığı gösterdiğini düşünüyorum....zira neden 2 ayrı termometre kullanılsın...veya biri çalışırken neden diğeri çalışmasın...anlayamadım...
SOL ve Terranı teypleri aynıdır.Ama dış ısı sensörü solde klimaya terrada teype baglıdır.Solde bu baglantı olmadıgı için yazılım ile bu satır boş olur.O zaman sizin teypteki saatte çalışıyor ve hem klimanın üstündeki panelde hemde teypte saat var.Bu durumdan çıkan sonuç ise teyp baglantılarında hata var.
anladım yani teypdeki sıcaklıkla outside aynı değeri göstermeli...teyp bağlantılarına bi baktırayım o halde...
Normalde göstermemesi lazım. Sizin aracınız sol donanım olduğuna göre klima panelinde yazması gerek sadece.
yalnız teypteki saat ve klimadaki saat birbirinden bagımsız çalışıyor...ayrı aryı ayarlama yapabiliyorumMesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2013, 17:57:18sol aracı olan arkadaşlar bunu doğrulayabilir mi acaba...gerçekten böyle midir.
İki farklı ünite oldugu için bu normal.Bende terra aracıma klimanın saatini takmıştım benimkindede iki saat vardı. Sonuçta saat kabloları oraya kadar geliyor.Mesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2013, 18:25:286 yıl ürettigimiz araba hakkındaki yorumlarıma güvenmediniz ya.Helal olsun.