0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracım 2004 corolla sol...dijital klima fanı motor ısınınca devreye giriyordu artık girmiyor...sanki çalışıyor gibi fan üfleme hızı ekranda görülüyor.artırma azaltma yapıyorum ama ses soluk yok...tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....
Manueldemi çalışmıyor otomatiktemi çalışmıyor?
hem auto da hemde manuel denedim olmadı
1- Kontagı kapatın2- Klima tuşlarından iç sirkülasyon ve auto tuşlarına basılı tutun bırakmayın.3- Kontagı lambalar yanana kadar açın ama çalıştırmayın.4- Check mode başlayınca tuşları bırakın.Klima check mode yapacak klima ekranında kodlar verecek bunları burada paylaşırmısınız?
tamam yarın yapıp paylaşırım sizle...teşekkürler
Merhaba ahmet bey bendede auto tusuna bastigimda fan hiz artirma tusu calisiyor fakat auto ayari icin gecerli ama manuel de fan hizini artiramiyorum taki aku sokup taltiktan sonra birde bu yukarida belirttiklerinizi yaptigimda 21 ve 41 yanip sonuyor yardimlarinizi bekliyorum
Damper servo motor arizasi derken sicak soguk hava ayristici plastik parca kirilmisti degistirdik o kirildi diyemi veriyordu acaba? Degistigi halde baska biseysenmi veriyor birde fan hizi neden artirilmiyor