0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir Avensis manyağından tekrar merhaba Yolda ne zaman bir Avensis görsem içimdeki o canavar tekrar harekete geçiyor..''Avensis al Avensis al'' diye Ama iş paraya ve daha da önemlisi eşimin OK demesinde bitiyor..Neyse,derin mevzulara girmeden konuya gelelim..Elegant ve Elegant Extra arasında 6000 tl 'lik bir fark var..Sizce bu farkı vermeye değer mi ? Yoksa Elegant alıp ileride Navitech double din takıp koltuk kumaşlarını da kafaya takmamak mı lazım ?Son olarak da Avensis'de uzun süredir bir indirim yok,sanıım mevcut kampanya ile ilgili..Gerçi ben alana kadar ( 2014 yazında ) daha neler değişir neler..
Bahadır abi bende avensisi hazır sattım sayılır gidip 2 tane alsak filo indirimiyle corolla parasına alırmıyız?
Elegantı önermem ben şahsen. Çünkü elegant extradaki birçok özellik yok ve sonradan yaptırmak istesenizde olmuyor. mesela bahsettiğiniz touch ekranı bile 2000 lira civarındaydı en son. Ayrıca extrada kapıda güneşikler varken diğerinde yok. Bence bu durumda güzel bir seçenek, sonradan yapılanlarda kullanışlılık bu kadar yüksek değil. Bence en önemliside premium ve extrada 17 inç jant varken elegantta 16 inç var. Yani yol tutuşu açısından biraz daha zayıf kalma ihtimali yüksek. Tabi bu durumun birde artısı var 16 inç ebatı 250 lira iken 17 inç ebatı 420 lira civarında lastik adeti olarak.Özetle, eğer uzun süre binerim derseniz kesinlikle extra derim. 6 senede garanti yaparsınız, satarkende bunun artısı olur. Ancak birde benim düştüğüm çelişki vardı mesela. Ben uzun senede 20-25000 km yapıyorum ve ne dizele nede LPG ye sıcak bakmıyorum. Bu şekilde olunca avensisin yakıtı biraz fazla gelebiliyor. Kasasınında değişme durumunu düşününce yaklaşık elegant extra fiyatına corolla premium düşünebilirsiniz.
Siz Avensis alana kadar araç kasa değiştirecek.
zaten aslında ben önceki kasaya niyetlenmiştim..alana kadar kasa değişti..inşallah diğer kasayı görmeden alabiliim
Motor hariç her yönüyle elegant extra fiyatının karşılığını kat kat veren bir araçtır. Motor ise alt devirlerde cansız diyebilirm. Ara hızlanmaları vasatın altında. Rampa çıkarken ise birkaç vites düşürmeniz gerekiyor. 132 beygir devrini alınca hakkını veriyor ancak tork zayıflığı nedeniyle bazen can sıkıyordu.Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2013, 09:13:48Birde; dizel avensisin geleceğini duydum. Torku sağlam olursa o araç tadından yenmez
1.6 dizel corolla auris avensise gelmiyor sadece versoya.