0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saat sabah 9 de başladığımız montajı akşam 7 de bitirdik. Saolsun çok uğraştı Ahmet abi ince işçilik olarak 10 numaraydı maşallah. Bazı yerlerde sıkılıp yav onu da yapma ne olacak sende dediğim bile oldu. Saolsun isteğimiz gibi oldu. Bu ara @Ümit Otansev abi de geldi. 100km lik yolu bizi görmeye gelmiş sağolsun varolsun. Ben de tanışmak istiyordum iyi oldu. Baya muhabbet etme fırsatı bulduk. bi de telsizle bizi trolledi ki günün bombasıydı. Fotolar pc ye geçince eklerim inşallah.
Maşallah güle güle kullan, Ahmet hocanın eline emeğine sağlık Talat, Ümit abi çaktırmadan senin lpg tankını sökmüş olmasın, bi bak bakem tank yerinde duruyor mu [emoji14]
Güzel bir gündü sizleri tanımaktan büyük mutluluk duydum,tekrarınıda yaparız inşallah.Murat hocam tankı sökmeye gerek yok Talat hoca arabayı sök,tak lego gibi yapmış arabanın transformer olmasına bir tık kalmış zaten Ahmet ve Talat hocaya iyi bir ter attırdım ama yarım saat kendilerine gelemediler ,Güle güle kullan Talat hocam iyi günlerde.Selamlar.
Telsizle kumandayı bloke ettim bas bas araba ne actı ne kapadı ))))Bir baktım millet şok hahahaaaaSelamlar
telsizden radyo yayını mı yaptın abi yada cami den sela mı verdin Talatın abi Güzel ortam maşallah, yakın yerler değil ki ha deyince gidelim oralara. Nasip bende tanışmak isterim bu ekiple, nasip bakalım
Abi çok insafsızmışsın haaaa valla iyi Yusuflamıştır Talat Ahmet abide hay bin kunduz modunda kalmıştır. valla ben olaydım sokayım garajına deyip dükkanı kapardım Abooo valla düşününce bile tırstım... Lpg dendir deyip verseydin coşkuyu abi, Talat oracıkta tankı sökerdi anti lpg Team hacklemiş arabayı resmen Amma güldüm ha ilahi abi 100 km yolu gelip Talatı yusuflatmışın ya senden korkulur
Gökhan,Kapım her zaman açık, beklerim.Müsait tüm olan arkadaşlar gelebilir tabiki.
Aynen sağlam yusufladık. Bir de o ara deneme yapıyoruz tam istediğimiz gibi olmadı falan o ara. Ahmet abi Kumandaya basıyor araçtan yanıt yok. Tam zçyordk ki. Ümit abi kahkahaya başladı [emoji28]
Son projemiz//www.youtube.com/watch?v=wNCmZ8D_QOI
Ellerine sağlık güzel olmuş. Farkını ortaya koymuşsun yine Maşaallah Anlamadığım bir husus var. "Vuruşu yapıyorum hızlanıyor, hızlanıyor daha çok hızlanıyor" derken esas anlatmak istediğin şey nedir üstadım?
Hmm,Hassas bi konu, özel goruselim.