0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uh olaya bak heleOlur abi sipariş alınır. Kaç porsiyon abi.
Evet o iş basit.Abi sen bi oto şanzıman, motor beyni, oto vites tomuzu vites halatlarını birde kablo demetini hazırla yada Ufuga siparişi geçeyim. Ufuk duydun sesimi.Gerisi basit. (Çaktırmayın bunları 0Kmsi 20000 Tlyi geçiyor.)
Ahmet abi su an riva offroad trail yarisindan yaziyorum, dun aksamdan beri kamptayiz, konuyu takip edemedim ama biliyordum Sanziman olayina gelince AE101 otomatik sanzimani konvertoru ile alip direk takariz abi varsin ect olmasin, beyine,tesisata vs. gerek kalmaz
Yarışlar zevksiz dimi kardeşim mundar tü kakaAhmet abiiiii sana bi çooook iyi bi haberim var TAMPON HALA YERİNDE Ama sol davlumbazla aynı kaderi paylaşmıyorlar Sol davlumbaz düşüp tekere sürttü ve kompe çıktı yerinden tamponunda köşe attı haliyle zar zor orayı tutturduk tekrar. Sağ davlumbazdan altta tampona birleşen yerden attı bi şekilde sokuşturdum geri Ama hala TAMPON YERİNDE Polyanna Mode: OFF
Abi araba pertten toplama gibi oldu hee
Farketmez ölüsü dirisi TEK
Yarışlar zevksiz dimi kardeşim mundar tü kaka
Tabiki rölanti düzgün olmaz o kelebeğin hali ne ya öyle hic arabaya bakmiyorsun abi Ben her 5000 de bir temizliyorum Valla benim bir isyerim olsa Ahmet abi gibi bir ustam olsa. O ustayi bırakmamak için elimden geleni yaparım Ellerinize sağlık
araç 66 binde kelebeği temizledik ilke ahmet abi beklediğimden daha kötü çıktı dedi elimden gelse bende yapardım ancak bu bana eğitim oldu bir daha ki sefere temizlerim inşallah bozmadan
Eğer yardıma ihtiyacın olursa bir telefon kadar uzagindayim abi :)Hatta okulum evinin orda zaten
Fatih güle güle kullan kardeşim.Bu ara ne iş yaa Ufuk, Gökhan hayırdır bel altı ateş ediyonuz?
Hafta sonu 5. Nasiol ZR53 uygulamasınıda 2014 VW Poloya yaptık.Şuanda kadar uyguladıklarımın hepsi çok memnunlar.