0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avrupa yakasında özel servis tavsiyesi olan var mı maslak'a yakın olursa iyi olur ...
Tamda maslakta var Hatta kendisi bizim forumdan Tem oto servis. Ben çok memnun kaldım yapılan işçilik vb Burdan ulaşabilirsiniz. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49953.0
İlkeBu arkadaş zaten oradan şikayetçi idi galiba.
tem serviste 15/40 yağ koydular, arabanın sesi değişti motordan gelen ses kalınlaştı , gerçek bir özel servis; kitapçıkta yazanı (mesela benim aracımın yağı 05/30) yani fabrika verilerini daha iyi bilmeli ve doğru malzemeli kullanmalı bence , o servise gitmeyi düşünmüyorum . Başka servis bilen varsa değerlendireceğim yoksa herhalde toyotronic diye bilinen servise gideceğim biraz uzak ama olsun ne yapalım en azından doğru malzemeyi koyarlar.
atilla abi bu toyotacı abimiz e12 rölanti sorununu da çözebilir mi:?
rölantide dalgalanma ve ara ara titreme var arabada.maf sensörü bujiler boğaz kelebeği gibi kontroller yapıldı en son kompresyon testide yapıldı bunlarda hiç bir sıkıntı yok ama araçta hoş olmayan bi titreme var :(fakat farları açınca titreme kalmıyor
Hakan bu arkadaş toyota sonkar da senelerce çalışmış, gidip arabayı bir göster selamımıda söyle.