0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vw hastası hayranı vb. değilim ancak opelden de çok korkuyorum bu nedenle şahsi fikrim Jetta
1.6 tdi 105 ps jetta mı alırdınız =65.750 TLYoksa1.3 cdi 90 ps astra cosmo mu = 61.300 TL Not: ikiside beyaz renk ve sıfır olacak arkadaslar fikirlerinizi görüşlerinizi merak ediyorum yardım edin lütfen
Birisi sedan öteki H/B ne alaka Arif?Golf dersen tamam ayrıca Golf ün malzeme kalitesi Jettadan da daha iyi.Ama illa bu ikisinden birisi dersen Jetta derim.Opellerin sert süspansiyonu ve elektronik sorunları beni korkutuyor.
kardeşim bugun beyaz comfortline dizel jettayı 1 günlüğüne opsiyonladım üzerime yarına kadar satmıcaklar alsammı almasammı cok kararsızım bu paralarda az paralar degil , beyaz jettaya hayranım ama opelide ailecek 10 sene kullandık daha önce ama benzinliydi bizim opel ,bu 1.3 dizel ne kadar tatmin eder ???hadi hayırlısı olsun bakalım
Ahmet abi bu iki araba arasında kaldım hb olsun sedan olsun diye bi kararım yok işin açıkcası ama gönlüm jettadan yana , opelde geri gorus kamerasını navigasionla birlikte 1700 tl ye yaparız dediler avek wolksvogen de necvox navigasion cihazı geri görüs kamerası bluetooth dvd falan filan 4400 tl diyor yuh dedim bune , geri görüs kamerasınada alıstım toyotadan smdi ,4400 tl de verilmez buna dimi bi geri görüs kamerası icin , sonradan dikiz aynasına monte edilebilirmi daha ucuza geri görüs kamerası
Boş ver sen onu Jetta al.Nasılsa seni Toyotadan kaybettik yapacak birşey yok.Araba servisten çıkmıştı değilmi?Güzel toplamışlarmı?
Ahmet abi bu iki araba arasında kaldım hb olsun sedan olsun diye bi kararım yok işin açıkcası ama gönlüm jettadan yana , opelde geri gorus kamerasını navigasionla birlikte 1700 tl ye yaparız dediler avek wolksvogen de necvox navigasion cihazı geri görüs kamerası bluetooth dvd falan filan 4400 tl diyor yuh dedim bune , geri görüs kamerasınada alıstım toyotadan smdi ,4400 tl de verilmez buna dimi bi geri görüs kamerası icin , sonradan dikiz aynasına monte edilebilirmi daha ucuza geri görüs kamerası bulabilirmiyim
Araya ben bir seçenek daha ekliyeyim o zaman 1.4 tsi octavia elegance (full + full oluyor kendileri) 140 hp 61.000 tl
+1 Parasını hak eden nadir arabalardan biri . Reelde nasıl bilmiyorum ama fabrika verilerinde performans ve yakıt tüketimi mükemmel . Ya bu arada adamın aklını iyice karıştırdık . Ben mercedes dedim sen octovia kafa çorba olacak . Ama gerçekten de bu araçlar alıncak mantıklı araçlardan . Ben bir seçenek daha ekleyim uygun fiyatıyla seat leonda dikkat çekmiyor değil .
Yeni superb de 58.000kusur tl o baya saglam ama iste motor o kasa icin cok agir kaliyor en uygun ve donanimlisi octavia gozukuyor babam 60.000 var ne alalim dese ben direk 1000 ben vereyim octavia alalim derim tartisilmasiz
Arkadaslar iyi kötü herkesin yorumlarını bekliyorum yorum yapan arkadaslarıma tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim
Arif kardeşim madem iki araba arasında sınırlama yok ben fikrimi yazayim . Eğer imakan varsa a 180 cdi liste fiyatı 77000 tl tavsiye ederim . Daha uygun bir şey derseniz ben kesinlikle octovia tavsiye ederim . Jetta da güzel ama aşırı pahalı zaten jetta alınacağına az bir şey daha verip mercedese yönelmek daha iyi . Tabi bu benim fikrim . Herşeyden önce alacağınız aracın hayırlı olmasını diliyorum .