Gönderen Konu: ASTRA J COSMO MU JETTA COMFORTLINE MI ( SIFIR )  (Okunma sayısı 5292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
ASTRA J COSMO MU JETTA COMFORTLINE MI ( SIFIR )
« : Kasım 16, 2013, 17:23:41 »
1.6 tdi 105 ps jetta mı alırdınız =65.750 TL
Yoksa
1.3 cdi 90 ps  astra cosmo mu = 61.300 TL

Not: ikiside beyaz renk ve sıfır olacak arkadaslar  :) fikirlerinizi görüşlerinizi merak ediyorum yardım edin lütfen
2011 VOLVO S40 D2 (DYNAMIC+PREMIUM) BEYAZ .

Toyota Club Türkiye

ASTRA J COSMO MU JETTA COMFORTLINE MI ( SIFIR )
« : Kasım 16, 2013, 17:23:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Ynt: ASTRA J COSMO MU JETTA COMFORTLINE MI ( SIFIR )
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2013, 17:25:33 »
vw hastası hayranı vb. değilim ancak opelden de çok korkuyorum :) bu nedenle şahsi fikrim Jetta ;)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2013, 17:28:41 »
vw hastası hayranı vb. değilim ancak opelden de çok korkuyorum :) bu nedenle şahsi fikrim Jetta ;)
kardeşim bugun beyaz comfortline dizel jettayı 1 günlüğüne opsiyonladım üzerime yarına kadar satmıcaklar alsammı almasammı cok kararsızım bu paralarda az paralar degil , beyaz jettaya hayranım ama opelide ailecek 10 sene kullandık daha önce ama benzinliydi bizim opel ,bu  1.3 dizel ne kadar tatmin eder ???hadi hayırlısı olsun bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2013, 17:32:44 »
Yoksa

Not: ikiside beyaz renk ve sıfır olacak arkadaslar  :) fikirlerinizi görüşlerinizi merak ediyorum yardım edin lütfen

Birisi sedan öteki H/B ne alaka Arif?
Golf dersen tamam ayrıca Golf ün malzeme kalitesi Jettadan da daha iyi.

Ama illa bu ikisinden birisi dersen Jetta derim.
Opellerin sert süspansiyonu ve elektronik sorunları beni korkutuyor.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 16, 2013, 17:51:14 »
Birisi sedan öteki H/B ne alaka Arif?
Golf dersen tamam ayrıca Golf ün malzeme kalitesi Jettadan da daha iyi.

Ama illa bu ikisinden birisi dersen Jetta derim.
Opellerin sert süspansiyonu ve elektronik sorunları beni korkutuyor.
Ahmet abi bu iki araba arasında kaldım hb olsun sedan olsun diye bi kararım yok işin açıkcası ama gönlüm jettadan yana , opelde geri gorus kamerasını navigasionla birlikte 1700 tl ye yaparız dediler avek wolksvogen de necvox navigasion cihazı geri görüs kamerası bluetooth dvd falan filan 4400 tl diyor yuh dedim bune , geri görüs kamerasınada alıstım toyotadan smdi ,4400 tl de verilmez buna dimi bi geri görüs kamerası icin , sonradan dikiz aynasına monte edilebilirmi daha ucuza geri görüs kamerası bulabilirmiyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 16, 2013, 17:51:26 »
kardeşim bugun beyaz comfortline dizel jettayı 1 günlüğüne opsiyonladım üzerime yarına kadar satmıcaklar alsammı almasammı cok kararsızım bu paralarda az paralar degil , beyaz jettaya hayranım ama opelide ailecek 10 sene kullandık daha önce ama benzinliydi bizim opel ,bu  1.3 dizel ne kadar tatmin eder ???hadi hayırlısı olsun bakalım

ben geçen sene arabamı almadan önce vw ile dizel jetta highline full+full bir sipariş için prensipte anlaşmıştım :D ancak sırf o alırsan al almazsan defol der gibi muhatap olan satış temsilcilerinin bu tavırları yüznden vw den vazgeçmiştim. ama jetta bence astraya göre çok daha iyi.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2013, 17:54:40 »
Ahmet abi bu iki araba arasında kaldım hb olsun sedan olsun diye bi kararım yok işin açıkcası ama gönlüm jettadan yana , opelde geri gorus kamerasını navigasionla birlikte 1700 tl ye yaparız dediler avek wolksvogen de necvox navigasion cihazı geri görüs kamerası bluetooth dvd falan filan 4400 tl diyor yuh dedim bune , geri görüs kamerasınada alıstım toyotadan smdi ,4400 tl de verilmez buna dimi bi geri görüs kamerası icin , sonradan dikiz aynasına monte edilebilirmi daha ucuza geri görüs kamerası

Boş ver sen onu Jetta al.

Nasılsa seni Toyotadan kaybettik yapacak birşey yok.

Araba servisten çıkmıştı değilmi?
Güzel toplamışlarmı?
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 16, 2013, 18:00:24 »
Boş ver sen onu Jetta al.

Nasılsa seni Toyotadan kaybettik yapacak birşey yok.

Araba servisten çıkmıştı değilmi?
Güzel toplamışlarmı?
Güzel toplamışlar evet abi de değişmedik boyanmadık biryerinide bırakmamışlar sol iki kapı sacı sağ iki kapılar komple ,arka bagaj kapağı , az bi çizik vardı sağ ön camurlukta onu bile boyamışlar tavan hariç boyalı oldu komple araba çok soğudum ... Birde bana sağ ön camurluk boyandı dediler arabayı satmak icim galaricilere gösterdiğimde sağ ön camurluk değişmiş diyorlar arıyorum servisi değişmedi boyandı diyorlar ne yapmalıyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 16, 2013, 18:23:57 »
Arif kardeşim . Bu ikisi arasında vw jetta derim sebebi 1.6 oluşu . Diğer yandan bu kadar para vermeye verecen eğer imkanda varsa bence merco a180 cdi da bakılabilir . En azından almadan önce a 180 cdi incelemenizi tavsiye ederim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 16, 2013, 18:41:34 »
Ahmet abi bu iki araba arasında kaldım hb olsun sedan olsun diye bi kararım yok işin açıkcası ama gönlüm jettadan yana , opelde geri gorus kamerasını navigasionla birlikte 1700 tl ye yaparız dediler avek wolksvogen de necvox navigasion cihazı geri görüs kamerası bluetooth dvd falan filan 4400 tl diyor yuh dedim bune , geri görüs kamerasınada alıstım toyotadan smdi ,4400 tl de verilmez buna dimi bi geri görüs kamerası icin , sonradan dikiz aynasına monte edilebilirmi daha ucuza geri görüs kamerası bulabilirmiyim

paşam kamera dediğin en iyisi 100 tl :) konu bence o değil. sen Mahmut' un dediğine de bak bence. benim içimde kaldı senin de kalmasın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 16, 2013, 21:17:22 »
Yoksa

Araya ben bir seçenek daha ekliyeyim o zaman 1.4 tsi octavia elegance (full + full oluyor kendileri) 140 hp 61.000 tl :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 16, 2013, 21:25:14 »
1.3 arabaya o kadar para verilir mi isterse uzay mekiği olsun. vw tdı iyidir.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Kasım 16, 2013, 21:27:22 »
Araya ben bir seçenek daha ekliyeyim o zaman 1.4 tsi octavia elegance (full + full oluyor kendileri) 140 hp 61.000 tl :)

+1
Parasını hak eden nadir arabalardan biri . Reelde nasıl bilmiyorum ama fabrika verilerinde performans ve yakıt tüketimi mükemmel .

Ya bu arada adamın aklını iyice karıştırdık . Ben mercedes dedim sen octovia kafa çorba olacak . :) Ama gerçekten de bu araçlar alıncak mantıklı araçlardan . Ben bir seçenek daha ekleyim uygun fiyatıyla seat leonda dikkat çekmiyor değil .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 16, 2013, 21:41:08 »
+1
Parasını hak eden nadir arabalardan biri . Reelde nasıl bilmiyorum ama fabrika verilerinde performans ve yakıt tüketimi mükemmel .

Ya bu arada adamın aklını iyice karıştırdık . Ben mercedes dedim sen octovia kafa çorba olacak . :) Ama gerçekten de bu araçlar alıncak mantıklı araçlardan . Ben bir seçenek daha ekleyim uygun fiyatıyla seat leonda dikkat çekmiyor değil .

Yeni superb de 58.000kusur tl o baya saglam ama iste motor o kasa icin cok agir kaliyor en uygun ve donanimlisi octavia gozukuyor babam 60.000 var ne alalim dese ben direk 1000 ben vereyim octavia alalim derim tartisilmasiz :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 16, 2013, 21:44:49 »
opel ve vw grubu sevmiyorum ama ikisi arasında vw daha mantıklı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #15 : Kasım 16, 2013, 21:46:52 »
Yeni superb de 58.000kusur tl o baya saglam ama iste motor o kasa icin cok agir kaliyor en uygun ve donanimlisi octavia gozukuyor babam 60.000 var ne alalim dese ben direk 1000 ben vereyim octavia alalim derim tartisilmasiz :)

Ercüment açıkçası bende c sınıfı bir araç alacak olsam . HB ise mercedes a 180 sedan ise octovia tercih ederdim . Şu an bana en mantıklı bunlar geliyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 16, 2013, 21:58:32 »
Arkadaslar iyi kötü herkesin yorumlarını bekliyorum :) yorum yapan arkadaslarıma tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #17 : Kasım 16, 2013, 22:15:01 »
Arkadaslar iyi kötü herkesin yorumlarını bekliyorum :) yorum yapan arkadaslarıma tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim :)

Arif kardeşim madem iki araba arasında sınırlama yok ben fikrimi yazayim . Eğer imakan varsa a 180 cdi liste fiyatı 77000 tl tavsiye ederim . Daha uygun bir şey derseniz ben kesinlikle octovia tavsiye ederim . Jetta da güzel ama aşırı pahalı zaten jetta alınacağına az bir şey daha verip mercedese yönelmek daha iyi . Tabi bu benim fikrim . Herşeyden önce alacağınız aracın hayırlı olmasını diliyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 16, 2013, 22:21:58 »
astra 1.3 olduğu için jetta diyorum. yoksa astra olurdu tercihim
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Kasım 16, 2013, 22:27:22 »
Arif kardeşim madem iki araba arasında sınırlama yok ben fikrimi yazayim . Eğer imakan varsa a 180 cdi liste fiyatı 77000 tl tavsiye ederim . Daha uygun bir şey derseniz ben kesinlikle octovia tavsiye ederim . Jetta da güzel ama aşırı pahalı zaten jetta alınacağına az bir şey daha verip mercedese yönelmek daha iyi . Tabi bu benim fikrim . Herşeyden önce alacağınız aracın hayırlı olmasını diliyorum .
Abi tavsiyelerin için çok teşekkür ederim 5 şuna verelim 3 şuna ya bu kadar vermişken 5 daha verde şunu al ya neyse 3 daha verelimde bir üst donanımını alalım falan diye diye 120 ye kadar cıkıyor meblalar :) yani bunun sınırı yok abi ondan dolayı mercedesi seviyorum ama ailemle kullanıcağım icin biraz ufak a180 ler hemde bakımları masrafları falan üzer bizi ,octavia ya gelincede ben skodaların kasalarının sağlamlığını çok seviyorum çok kemikli arabalar ama bişeyler benim içimi kapatıyor skoda hakkında bi içim sıkılıyor bişeyler itiyor beni skodadan :) 10 sene astra kullanmış ve satıp 2 sene corolla elegant dizele binmiş biri olarak astradan cok memnundum ama benzinliydi bizimkisi dizel almak zorundayım bu arabayı.. 30.000 km den fazla yapıyoruz yılda astra dizelde 1.3 dizelini test ettim içi falan müthişdide araba çok pasifti ya :( yani jettanın görünüşü çok tatlı geliyor bana yarına kadar kararımızı bildiricez bakalım beyaz jettayı 1günlük ayırdılar bizim için satmıyorlar kapora verdim gibi bekleticekler yarına kadar bakalım hakkımızda hayırlısı olsun