0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
senin duyduğun motor sesi bana çok normal geliyor efsanelerin beygirleri resmen deliriyor ve kişniyor ve olağanüstü güçlü motor sesi veriyor bence bu mükemmel ama sakin kullanımda yani örneğin 5. vites 110 km hızla gittiğinde araçta çıt ses yok buda süper birşey benim açımdan
Niye lanet okuyorsunuz? etrafımda golf ve jetta kullananlar var ses konusunda o kadar da memnun değiller. Ben 8 yıl polo kullandım. Küçük bir traktör kullanıyordum sanki.
Arkadaşlar 91 corollam vardı kapı fitilleri filan sıkıntılıydı, uzun yolda inanılmaz derecede ses alıyordu içeriye. Değiştirmek nasip oldu 96 corolla aldım her şeyinden memnunum fakat bugün uzun yola çıktım devrin çok çabuk yükselmesi ve özellikle 4000 devirden sonra motorun sesi sanki çok değişiyor ne bileyim bu performans egzozları filan taktırıyorlar ya ona benzer bir ses çıkıyor. Yol müsait olunca deneme amaçlı 200 e kadar yüklendim gider mi diye gidiyor bana mısın demiyor. fakat özellikle 140 la filan sizin araçlarda da motor sesi artıyor mu kafam biraz buna takıldı.