0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan bey,Çok güzel bir paylaşım olmuş.Test verilerinin tamamı doğru.Yeni bir aracın test edilmesi ve o yıllarda üretilen muadillerine göre çok çok iyi.Araçlarımız en genci 15 yaşında dolayısı ile bayağı bir yıpranma oldu frenler yeterli gelmiyor.En kaliteli balata, amortisör ve lastik kullanmamıza rağmen malesef frenler yeterli değil.Benim şahsi olarak tek sıkıntım bu.Her ne olursa olsun günümüzde üretilen bir çok araç corolla'nın eline su dökemez.Aracımı çok seviyor ve böyle bir araca sahip olduğum için kendimi çok sanslı hissediyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler.
eline sağlık kardeş...toyota candır...
Eyvallah abicim Ama JAponlar yapmış bana paylaşmak düşüyor
adamlar boyundan büyük işlere imza atıyorlar
sercan bey güzel bir paylaşım eski günleri hatırlattı o kasanın tadı çok çok başkaydı gerçekten özellikle motor sesinin içeri almaması şuan bile benim sol kasaya göre çok iyi bir kaç gün önce bir gli ile yolculuğa çıktım yüksek hızda içeri ses almıyor kendi aracımla karşılaştırdığımda çok doğru tespitler paylaşım için saolun
Bu kasa Toyota'nın eli kolu bacağı, saygı duyuyorum efsaneye.
Bi şehir efsanesine göre toyota bu araçlardan para kazanmamış,gerekçeleri bu araçlar hiç sıkıntı çıkarmadığı için toyota bu araçlara yedek parça satamamış diyorlar düşününce aslında birazda mantıklı gibi
Bende çok duydum.Ama üretim maliyeti yüksek araçlarmış bu sebepten kaliteli ve sorunsuz olduğunu düşünüyorum.
Açikcasi.ben hala Toyotanin sorunsuzluguna inaniyorum. 7 yildir araliksiz kullaniyorum Çok şükür ki hiç aksaklik yaşamadim.Efsane kasa tabikide ayri bi sorunsuz ve kaliteliydi.Ama gerçekse gerçekten Toyota sorunsuz inanin tarafsizca dile getiriyorum.
Doğru sanayiye gidersiniz özel servis ve japon araçların yedek parçacıları hariç çok nadir dükkanlarda Toyota yazan tabela görünür
Kesinlikle haklısınız Çorluda bile 1 tane Toyota özel servisi var düşünün.Vw ve Opel ise 2-3 arası değişiyor.