Gönderen Konu: cam motoru  (Okunma sayısı 1216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
cam motoru
« : Kasım 15, 2013, 22:05:36 »
Merhaba arkadaşlar benim toyota 93 gl sol arka cam motorunda bir sorun var. Motoru yerinden sökünce çalışıyor yerine takıyoruz yine çalışıyor problem yok ama gün içinde çalışmaz oluyor tekrar söküyoruz takıyoruz yine çalışıyor gün içerisinde yine çalışmaz oluyor sorun ne olabilir acaba cevaplarınızı bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

cam motoru
« : Kasım 15, 2013, 22:05:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: cam motoru
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2013, 22:37:20 »
Motorun kömürlerinde sorun olabilir söküp taktığınızda camı kaldırırken elinizle hafif bi kuvvet uygulayıp deneyin motora gelen kabloları 12 volt kontrol kalemiyle kontrol edin kablolarda kırılma olabilir oksitlenme sebebi ile kabloların iletkenliği azalmış olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2013, 23:11:31 »
tüm cam kaldırmalar aynı mantıkmı bilmiyorum ama bir arkadaşımda sorun olmuştu motor çalışıyordu ama kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu halatta sorun var demişlerdi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Kasım 30, 2013, 13:19:23 »
birebir aynı sorunu yaşadım. benim araç gli ve sol arka camdaydı problemim. Çözüm ise gayet basit. cam krikosunda dişliler var. bu dişlilerden bir tanesinin 1 dişi kırılmış dahi olsa orada dişli sistemi boşa düşüyor ve çalışmıyor. benimkinde büyük dişlide 1 tırnak kırılmıştı. büyük dişliyi değiştirdik. çıkmacılardan 10 tlye aldık. sorun düzeldi.
Adanalı Ölünce Cennete Giderse Mangal İcin Cehennemin Kapısından Ayrılmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2013, 10:35:22 »
İlginç bir şey oldu bir arkadaş arabama bindi ve içerisi sıcak olunca camı açtı yani çalıştı kendi kendine. Ama bir sıkıntı var camı kaldırınca durmuyor dişlileri zorluyor. Kapanınca hemen elimi çekmem gerekiyor yoksa ses yapıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba