0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 model avensisin farları net göstermiyor . sanırım merceklerin yansıtıcılarının değiştirilmesi gerekiyormuş. maslak veya buraya yakın bir yerde far temizliği yaptıran var mı ?
Evet temizlik ve parlatma vakti gelmiş.Kendiniz yapacaksanız kalından inceye sulu zımpara yapılabilir. En ince zımparadan sonra meguiars plastx veya benzer bir polishle son kat parlatma yapılabilir. Ardından wax ile korumaya alırsınız.Eğer makina yoksa elle zor olur polisaj kısmı.Farda gördüğünüz o çiziklerin derin olanları çok fazla gitmeyecek, ama görünürlüğü azalacaktır. Hafif çizikler zımpara ve polisaj sonrası kaybolacaktır.Bir de o çizik olarak gördüklerinizin bir kısmı çizik değil, polikarbonat malzemede zamanla oluşan kılcal çatlaklardır. Bunlar gitmeyecek maalesef, onlarla yaşamaya devam edeceksiniz.Ama yine de moralinizi bozmayın, iyi bir uygulamayla büyük oranda düzelme ve parlaklık sağlayabilirsiniz. Yani uğraştığınıza değecektir.
MehmetSakın elletme.CC montajı için bana geldiginde hallederim için rahat olsun.
Atilla abi çok teşekkür ederim değerli yorumların için. Bilmediğim ve bilemeyeceğim konuda aydınlattın yine beni. İlk etapta moralim bozuldu ama sonra içimi rahatlattınız.Tekrar çok teşekkür ederim abi. Mesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2013, 22:27:09Ahmet Abim beeee Çok teşekkür ederim abi , kara kara düşünüyordum tamam yapacağım da nasıl olacak diye, yine Hızır gibi yetiştin abi. Ohhh nasıl rahatladım Sana da iş yüküm gerçekten artıyor ama kusura bakma abi lütfen, biraz ayıp gibi oluyor bu duruma tepkim ve cevabım lakin bu teklifi kibarca kabul etmek de küçük bir tepki kalırdı benim için. Çok teşekkür ederim abi
İş yükü olarak görse idim teklif etmez idim.