0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2005 sol hb aracımı çocuk sayısı ve bagaj hacmi sıkıntısından dolayı sattım.2006 ilk sahibinden 80 binde gümüş gri kaza boya değişeni olmayan servis bakımlı sedan terra aldım aracımı çok sevdim hem bagaj hacmi hem de sahibinin çok temiz kullanması dolayısı ile ilk günden sevdik aracı hele eşim bayıldı .Tam incelememekle birlikte Akşam dikkatimi bir şey çekti saate bakma ihtiyacı duydum normalde havalandırma ayar panelinin üstünde siyah bir yer var .Tahminimce orada saat olması lazım ama orada hiçbir ışık yanmıyor. Sadece teyp üzerinde bir saat çalışıyor ama bana garip geldi orada siyah yerde tahminimce bir saat olması lazım diye düşünüyorum.Terra kullanıcıları bana yardımcı olursa sevinirim orada saat var mı.Veya oradaki siyah parlak yer ne işe yarıyor
Terraların o bölgesinde saat yok.Ama kablosu geliyor isterseniz çıkmacıdan alıp takabilirsiniz ben takmıştık.Ayrıca Sol lerdede teyp içide saat ve ısı göstergesinin satırı boştur.Eger dijital klimaya gelen dış ısı sensörü kablosundan T ile teype sinyal çekilirse teypteki saat ve dış ısıda çalışır.
ahmet abi bu söylediğin sol için mi geçerli
Ayrıca Sol lerdede teyp içide saat ve ısı göstergesinin satırı boştur.Eger dijital klimaya gelen dış ısı sensörü kablosundan T ile teype sinyal çekilirse teypteki saat ve dış ısıda çalışır. bu söyledğiniz