Gönderen Konu: Elden alacağım ürünün nasıl taksitle para verebilirim.  (Okunma sayısı 2933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Elden alacağım ürünün nasıl taksitle para verebilirim.
« Yanıtla #20 : Kasım 15, 2013, 16:55:12 »
turkcell bayisine gidip , samsungu kayıt ettirebiliyorsun türkiyeye 150tl gibi bi ücret ödeniyor galiba, teyze oğluna s4 aldık kanada'dan ve böylelikle kaydettirdik.
Telefon kayıtlıymış zaten, o noktada sıkıntı yok. Ayrıca kayıt için ,1 ay içerisinde yanılmıyorsam, belirli bir süre içerisinde giriş yapmış olması lazım.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 15, 2013, 16:55:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 15, 2013, 17:00:15 »
Telefon kayıtlıymış zaten, o noktada sıkıntı yok. Ayrıca kayıt için ,1 ay içerisinde yanılmıyorsam, belirli bir süre içerisinde giriş yapmış olması lazım.
Evet max 1. Ay once Turkiyeye giris yapmasi lazim
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 15, 2013, 17:06:18 »
İlke kayıtlı olup olmadığını bataryayı çıkarıp etiketteki mail numarasından e-devlet e girip mutlaka kontrol et . Birde *06# yaptığın zaman çıkan numara ile etiketteki numaranın aynı olup olmadığına da bak .

E-devlet şifren yoksa o konuda sana yardımcı olabilirim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Kasım 15, 2013, 17:07:33 »
İlke kayıtlı olup olmadığını bataryayı çıkarıp etiketteki mail numarasından e-devlet e girip mutlaka kontrol et . Birde *06# yaptığın zaman çıkan numara ile etiketteki numaranın aynı olup olmadığına da bak .

E-devlet şifren yoksa o konuda sana yardımcı olabilirim .
Yok abi ama almayi dusunuyorum :) Dediklerine bakarim abi :) Birde mhksde sorgulama yapmayla ayni degilmi e devlet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #24 : Kasım 15, 2013, 17:14:25 »
Yok abi ama almayi dusunuyorum :) Dediklerine bakarim abi :) Birde mhksde sorgulama yapmayla ayni degilmi e devlet

İlke e-devlet dışında sorgulama yapılıyor mu bilmiyorum . Yapılmıyorsa telefonun emailini bana faceten yollarsın bakarız .  Bunu parayı ödemeden önce mutlaka yap . Benim başıma daha önce geldi email kontrolü yapmadan 2. el bir telefon almıştım ve yaklaşık 2 ay sonra mesaj geldi telefonunuzun emaili klonlanmış veya kayıt altında değildir 30 gün içinde kayıt yaptırmaz iseniz kapatılacaktır diye ve 30 gün sonra kapatıldı . :(

Bu arada alırsan şimdiden hayırlı olsun . :) Ama dediğim gibi acele etme ve emaili mutlaka kontrol et sonra telefon sende patlar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 15, 2013, 17:16:10 »
İlke e-devlet dışında sorgulama yapılıyor mu bilmiyorum . Yapılmıyorsa telefonun emailini bana faceten yollarsın bakarız .  Bunu parayı ödemeden önce mutlaka yap . Benim başıma daha önce geldi email kontrolü yapmadan 2. el bir telefon almıştım ve yaklaşık 2 ay sonra mesaj geldi telefonunuzun emaili klonlanmış veya kayıt altında değildir 30 gün içinde kayıt yaptırmaz iseniz kapatılacaktır diye ve 30 gün sonra kapatıldı . :(

Bu arada alırsan şimdiden hayırlı olsun . :) Ama dediğim gibi acele etme ve emaili mutlaka kontrol et sonra telefon sende patlar .
Abi googla mhks yaz gorursun. Evet abi almadan herseyi yapip oyle teslim alacagim. Sagol abi. Bu arada sana gecmis olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #26 : Kasım 15, 2013, 17:18:42 »
Abi googla mhks yaz gorursun. Evet abi almadan herseyi yapip oyle teslim alacagim. Sagol abi. Bu arada sana gecmis olsun.

İlke bana geçti geçeceği kadar bundan sonra birşey olacaksa çıkar . :) Yinede sağol . Bu arada google ye sen bir mhks yazsana telefonla alakasız şeyler geliyor . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Kasım 15, 2013, 17:21:39 »
İlke bana geçti geçeceği kadar bundan sonra birşey olacaksa çıkar . :) Yinede sağol . Bu arada google ye sen bir mhks yazsana telefonla alakasız şeyler geliyor . :)
Abi pardon mcks mis :)

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #28 : Kasım 15, 2013, 17:24:41 »
Abi pardon mcks mis :)

Ok bana ihtiyacın kalmadı gibi gözüküyor . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 15, 2013, 17:24:55 »
imei sorgulama için e-devlet şifresi şart değil aşağıdaki adresten de sorgulayabilirsiniz.

Pasaport kayıt işlemini uygun şartları taşıyan bir pasaport (son 30 gün içerisinde Türkiye'ye giriş yapmış ve son iki takvim yılı içerisinde başka bir telefon kaydında kullanılmamış) varsa ve bankaya 115 TL vergi ödemesi yapmışsanız e-devlet kapısı üzerinden yapabilirsiniz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 15, 2013, 17:26:48 »
Ok bana ihtiyacın kalmadı gibi gözüküyor . :)

Oyle gozukuyor. Abi yinede yardimin icin sagol :)

imei sorgulama için e-devlet şifresi şart değil aşağıdaki adresten de sorgulayabilirsiniz.

Pasaport kayıt işlemini uygun şartları taşıyan bir pasaport (son 30 gün içerisinde Türkiye'ye giriş yapmış ve son iki takvim yılı içerisinde başka bir telefon kaydında kullanılmamış) varsa ve bankaya 115 TL vergi ödemesi yapmışsanız e-devlet kapısı üzerinden yapabilirsiniz.
Tesekkurler abi :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #31 : Kasım 15, 2013, 17:27:29 »
Oyle gozukuyor. Abi yinede yardimin icin sagol :)

Sende sağol .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 15, 2013, 17:37:15 »
Sanal Pazar olayında sıkıntı yaşarsan taksitli avansı da düşünebilirsin. Kredi kartından parayı taksitli olarak çekebiliyorsun. %8 komisyonla avansın faizi arasından fazla bir fark olacağını sanmıyorum hatta kampanyası varsa daha uyguna bile gelebilir. Birde bunu araştırmanı tavsiye ederim. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 15, 2013, 17:43:19 »
Sanal Pazar olayında sıkıntı yaşarsan taksitli avansı da düşünebilirsin. Kredi kartından parayı taksitli olarak çekebiliyorsun. %8 komisyonla avansın faizi arasından fazla bir fark olacağını sanmıyorum hatta kampanyası varsa daha uyguna bile gelebilir. Birde bunu araştırmanı tavsiye ederim. ;)
Abi kredi kartim nakit avans cekmeyi desteklemiyor. İs bankasinin iste universiteli karti maximum. Olsaydi guzel olurdu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 15, 2013, 17:51:14 »
Abi kredi kartim nakit avans cekmeyi desteklemiyor. İs bankasinin iste universiteli karti maximum. Olsaydi guzel olurdu.

Tanıdıklarınızdan rica edin. İşteÜni kartlarının zaten limit maksimum 500-750 lira filan oluyor. Eğer kart bulabilirseniz, kartın limitinin %80'nine kadar nakit avans alıyorsunuz, ona da dikkat etmek lazım. Ben bu gibi yüksek meblağlarda peder beyin axess'ine yaslanıyorum, onu da tavsiye ederim, en garanti çözüm.  :nija: :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 15, 2013, 18:09:35 »
Tanıdıklarınızdan rica edin. İşteÜni kartlarının zaten limit maksimum 500-750 lira filan oluyor. Eğer kart bulabilirseniz, kartın limitinin %80'nine kadar nakit avans alıyorsunuz, ona da dikkat etmek lazım. Ben bu gibi yüksek meblağlarda peder beyin axess'ine yaslanıyorum, onu da tavsiye ederim, en garanti çözüm.  :nija: :D
Valla abi tanidik veya guvenli bir arkadasim olsa :) Babamin kartina dokanmak istemiyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 62500
  • Model Yılı: '13
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 15, 2013, 20:01:49 »

Ukalalık olarak algılamazsanız bir düzeltme yapmak istiyorum.
Telefonlardaki kod'un adı "email" değil "IMEI" dir. sondaki "L" harfinin söylenmemesi dışında okunuşları çok benzese de yazılışları farklıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #37 : Kasım 15, 2013, 20:42:28 »
Telefonlardaki kod'un adı "email" değil "IMEI" dir. sondaki "L" harfinin söylenmemesi dışında okunuşları çok benzese de yazılışları farklıdır.

Özgür bey öncelikle neden ukalalık olarak algılayim . :) Aksine yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 15, 2013, 21:03:56 »

Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin'in yanlış abdesti düzeltmeleri

Hasan’la Hüseyin çocukken, birinin yanlış abdest aldığını gördüler; adamın abdesti şeriata sığmıyordu. Ona en güzel şekilde abdest almayı öğretmek istediler.

Adamın yanına gittiler. Biri, ‘ Bu, bana yanlış abdest alıyorsun diyor’ dedi, İkimiz de huzurunda abdest alalım; bak, bakalım; ikimizden hangimizin abdesti şeriata uygun.

İkisi de adamın yanında abdest aldılar. Adam da; “çocuklar” dedi, “sizin abdestiniz şeriata tam uygun, dogru, güzel; bu yoksulun abdesti yanlışmış” diyerek kendi yanlışının farkına varır ve düzeltme imkanı bulur..

Mevlana / Fihi ma Fih, S,135
Prof.Dr. Abdulaziz Hatip / Aşıkların Namazı

Aklıma geldi paylaşayım dedim :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"