Gönderen Konu: Corollamı Cıvıc'mı derken baktım buradayım, Corollamı aldm birkaç sorum olacaktı  (Okunma sayısı 1298 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 50000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba, dün 2011 model Toyota Corolla 1.4 d 4d Elegant araç aldım...
Öncelikle bu araçta Cruze Control varmı yokmu ? ben benzinli modellerde olduğunu dizellerde olmadığını duydum doğrumudur eğer böyleyse benim araçta yok eğer var ise olduğunu nasıl anlayacağım ? :-[

İkinci sorum aracıma multimedya takmak istiyorum elinde olup satmak isteyen bir arkadaşımız varmıdır ? yada ne alayım tavsiyesi olan varmı ben en mantıklı fiyat olarak uygun navitech modellerini gördim ama tabi kullanılmış ikinci el olursa fiyatı biraz daha uygun olur diyede düşünüyorum..

Üçüncü sorumda bizim bu araçlara xenon far ve sis takılabiliyormu takılıyorsa far için hangi model sis için hangi model alınacak ?

Şimdiden teşekkürler...
OLDUĞU KADAR, OLMADIĞI KADER...
1998 tipo S --> 2001 renault megane I -->2005 Seat Leon --> 2006 Alfa Romeo 147 --> 2007 Renault Clio III --> 2006 Renault Megane II 1.5 DCI --> 2010 Fıat Fıorıno --> 2006 Fıat Punto --> 2004 Renault Megane II HB --> 2011 COROLLA 1.4D 4D ELEGANT

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
aracınız hayırlı olsun,

cruze control aracınızda yok,

elektronik eşyada sıfır almak, garantili kullanmak daha iyidir diye düşünüyorum, arasında dağlar kadar fark yoksa sıfırı daha iyi olur.

aracınıza xenon taktırabilirsiniz fakat mercek olmadığı için karşıdan gelen sürücüyü kör etme ihtimaliniz %95, far ayarınızı yere doğru yaptırırsanız fazla sıkıntı olmaz, ayrıca yine mercek olmadığı için ışık dağılacak ve halojen fardan daha az bir aydınlatma sağlayacağını düşünüyorum.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 27 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Sefa kardeşim bilgilerin için teşekkür ediyorum.. xenon olayına gelince olmadı sadece sislere xenon takarım farlar aynı kalsın.. tabi böylede hoş dururmu bilimez  :olmamış: bakalım artık
1998 tipo S --> 2001 renault megane I -->2005 Seat Leon --> 2006 Alfa Romeo 147 --> 2007 Renault Clio III --> 2006 Renault Megane II 1.5 DCI --> 2010 Fıat Fıorıno --> 2006 Fıat Punto --> 2004 Renault Megane II HB --> 2011 COROLLA 1.4D 4D ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun aracınız, hız sabitleme yok, multimedya için ebay üzerinden çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Yılbaşı gümrük istisnasından faydalanıp getirtebilirsiniz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 27 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ali bey cevabınız için teşekkür ediyorum, sizden ufak bir bilgi daha almak istiyorum dediğiniz gibi ebay.coma baktım ve mesela bu ürünü buldum    http://www.ebay.com/itm/Toyota-Corolla-2009-2011-NAVIGATION-SYSTEM-DVD-/280633850726?pt=Car_Audio_Video&hash=item415714bb66&vxp=mtr     fiyatı TL bazında 670 tl yapıyor bu cihaz Türkiyede 1.050 TL diye biliyorum ben bunu nasıl alıyorum yılbaşı istisnası dediğiniz durum nedir ve bu siteden aldığım ürün ne kadar garantilidir bi bilginiz varsa bu yolu bana anlatabilirmisiniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 23000
merhaba abi nasıl getirtebiliriz bende istiyorum aynısından almak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Aliexpres.ede bakarsanız daha çok alternatif ve çeşit var.yanlız fiyatları bakımından gümrüğe yakalanıp fiyat artabilir
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
nuri bey aracınız hayırlı olsun isabetli olmuş corolla almanız kaç liraya aldiniz km kaza boya varmı mmt. mi manuelmi paylaşırsaniz sevinirim ....
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 27 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ergin kardeşim eğer sende almak istiyorsan biz bu konuyu bir görüşelim hatta ve hatta ben bunun için bir konu açayım gerekirse belli bir topluluğa ulaşırsak toplu bir alım yapar gayet güzelde bir indirim yaptırabiliriz diye düşünüyorum..

Nuri bey yani adaş  ;) öncelikle teşekkür edrim, valla corollayı aldık ama sonradan azıcık pişman oldum gibi oldu bunlarda aşırı bir yağ eksiltme varmış ve ben bunu sonradan öğrendim,
adaş benim aracım 2011 1.4d 4d Elegant Manuel vites 55.000 KM de 46.000 TL ye aldım.. İyimi almışım ? Kötümü ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
adaşım öncelikle aracın hayırlı olsun fiat kaza boya yoksa gayet iyi yağ yakma meselesine gelince hepsinde yok belki sizin 5-30 ful sentetik yağ kullanırsanız sorununuz kalmaz.bugünlerde bende aracımı satmak istiyorum 2010 yeni kasa mmt kazasız boyasız 48500 isitiyorum 47 bine kadar vermeyi düşünüyorum satarsam skoda oktavia almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...