0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun abi Bir body yapalım ona efsaneye benzetelim
ilke teşekkür ederim .. aslında fena fikir değil.. genişletirsek yanlara andırır biraz .. ama hiç bir zaman onun gibi olmaz galiba
Bir yıl öncesine kadar iki yıl bende '89 Broadwaye binmiştim.Eger ekonomik durumum bozulurda ucuz araba almak zorunda kalırsam yine benim için tek seçenek.
Hayırlı olsun hem yeni arabanız hem atamanız . Aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
hem arabanız hem atamanız hayırlı olsun...
önemli olan marka değildir...mesela benim megane, arabanı ruhu japon resmen
nedense kurtarıcı olarak reno görülüyor hep
Babamda 96 model 80 binde brodway var, çok seviyor arabasını sattiramadim babama, gitti dünya para verdi komple boyattı, çuruklerini yaptırdı. Araba 97de aldığımız zamanki gibi, sıfır evin önünde yatıyor :-):-) Çok severim brodwayi şöförlüğü onda öğrendim.
Arkadaslar artik bir renocuyum .. hala toyotaci ruhu tasiyorum supheniz olmasin .. gecen yil bolumume atama olmamasini dert yanan bi konu acmistim. Bu yil sukur ki atandim.. koy okulu oldugu icinde arabayla gidis gelis yapmam gerekiyordu broadway aldim.. 94 model.. fotosunu paylasmak istemedim gorgu yoksunu denmesin arkamdan diye .. artik bir reno sahibi olarak bakacam olaylara, calacam toyotaya kirbaci
aracınız ve atamanız hayırlı olsun . en kısa sürede hava yastığı ve ABS si olan bir araca binmeniz dileğiyle..