Gönderen Konu: SELAM Arkadaşlar  (Okunma sayısı 912 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
SELAM Arkadaşlar
« : Eylül 09, 2008, 22:17:32 »
ben 1 ay evvel memlekete gitmiştim ve burada geri geri bir yokuş çıkmam gerekti arabamı bayağı bir zorladım herhalde canım sıkılıyor bu yüzdem aracımın ön balatalardan duman ve kokular çıktı ama inanılmazdı aracım yanıyor sandım bu arada aracım auris mmt otomatik.daha sonra problem oldu e konumundan n konumuna getirirken ses yapıyor başka bir sorunu yok neyse memleketten döndüüm ve 10.000 km.lik bakımı gelmişti zaten servise söyledim aynı şekilde herhangi bir sorunun olmadığını söylediler ama o sesi halen yapıyor anlayıcağınız içim rahat değil ne yapmam gerek sizce hasar açmışmıdır şanzımana bilmiyorum ilk defa böyle bişe başıma geldiği için neresine hasar vermiş olabileceğini tahmin edemiyorum...
toyota auris engelli aracım var ve çok memnunum

Toyota Club Türkiye

SELAM Arkadaşlar
« : Eylül 09, 2008, 22:17:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: SELAM Arkadaşlar
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2008, 08:12:21 »
  Selam.
 Bence konu başlığını soruna daha uygun seçer isen cevaplara daha kolay ulaşabilirsin.
 Bana kalırsa debriyaj balatanın bir kısmı yanmıştır ancak servis sorun yok dediğine göre yanık önemli boyutta değildir. Ama sesi de servise, olmaz ise başka bir servise daha sorarak soruna yanıt almak en iyisi sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: SELAM Arkadaşlar
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2008, 22:18:20 »
benim anlamadığım ön balata ile zorlanamanın ne alakası var sanırım koku baskıdan gelmiştir kolay kolay sorun oluşturmaz ama bir daha yapma derim ses derken ne tür ses onu bilmek gerek