0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sigorta atmış olsa servis yapardı herhalde. Ama dediğiniz gibi ampul ölmüş olabilir.
Bence öncelikle teyp içerisinde aydınlatma ampullerini kontrol ettirin. Sökülüp bakılacak, içerisinde sigortası var mı yok mu o da anlaşılır.
Yanlış anlamayın ama menü den teyp ışıkları açılıp kapatılabiliyor bunu biliyorsunuzdur herhalde.
Nerden yapılıyor abi? Teyb değil dimi sadece ışıkları kapatıyor?
Sağdaki düğmeye basılı tutarsan ışık kapanır.
Sağdaki hangi Düğme sayın Tolga Bey.
Sağdaki radyo ayar butonuna basılı tutup çevirerek ışıklar açılıp kapatılıyor.
Evet orada basılı tutunca sadece Yol Bilgisayarının ışığı yanıyor yada söndürülüyor.Ama teypteki 1 2 3 4 5 6 gibi yada ses radyo vs. gibi bunların alttan ışıkları yanmıyor. Geceleyin araba sürerken frekens filan değitirmekte zorlanıyom.
Teyp felan yakın zamanda söküldümü?Sökerken ön gösterge çok kolay çıkıyor bu sıradada tuş ve aydınlatmaların film şeklindeki kablosuda çıkıyor.Bu çıkmış olabilirmi acaba?
Ahmet Bey ben 2011 mart gibi aldım. Aldığımda Bufer vardı. Satan vatandaş bunu sökerim dedi. Tamam dedik. Aldıktan sonra ben bunu fark ettim. Servise götürdüğümde ilk defa o zaman da teybi filan sökmüşlerdi. Farlarda Led vardı. Hatta söken arkadaş bu kabloları nasıl böyle bantlamış filan dedi. (bir sürü kablo var). Yani benim aldığımdan bu yana çalışmıyor.
O zaman oto elektronikçisi yolu gözüküyor.Büyük ihtimalle çok basit bir şey.Mesaj Birleştirildi: Kasım 17, 2013, 02:47:14Bu ara elektrik baglantılarını kontrol ettim.Ekteki baglantıları incelerseniz CN701 nolu konnektörün 10 numaralı pini aydınlatma.Farlar açıldıgında buna sinyal gelir ve ışıklar alttan yanar.Teybi söktürüp farlar açıldıgında bu pin'e enerji geliyormu kontrol ederek başlayabilirsiniz.Muhtemelende sorun burada.