Gönderen Konu: derindere zeytinburnu  (Okunma sayısı 2699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
derindere zeytinburnu
« : Eylül 09, 2008, 17:13:30 »
arkadaslar benim az önce yaptıgım derindere zeytinburnu hakkındaki aleştiri mesajı silindi.site yönetimi  bu tür elestirileri otomatık sılıyomu?bir kere okudum ve yanıtlayan bir arkadasıma cevap yazıyodum ama engellı yada hata olustu yazdı.yoksa benmi bir hata yaptımda silindi bu mesaj?kısaca tekrar yaziiim.orjınal fren balatası taktırdım ama trişka cıktı bende BOSCH marka aldım bu gün ve cok memnınım.şiddetle tavsiye ederim

Toyota Club Türkiye

derindere zeytinburnu
« : Eylül 09, 2008, 17:13:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: derindere zeytinburnu
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 19:34:32 »
Emrah bey, ilk önce bir "Toyota Orjinal Servis Eleştirileri" isimli konuya bakın isterseniz, konunuzu silmedim, o konu ile birleştirdim.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2008, 15:59:52 »
alper bey özür dilerim .hala tam anlamıyla siteyi cözmüş degilim,kusuruma bakmayın.yeni farkettim elestiri bölümünde oldugunu.ama inanın o kadar sinirlendirdiler beni bu yetkili servisler,hala yatışmış degilim onlara karsı.tekrar özür dilerim. saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Eylül 10, 2008, 16:17:41 »
alper bey cok haklısınız toyotasa'ya durumu bildirmek hakkında.ama artık toyotasa yetkilileride servisler ne derse odur demeye getirdiler işi.arabamın kalkıs esnasında şanzıman kulagından gelen vurma sesi hakkında o kadar  yazı yazdım toyatasa'ya ilgilenmediler.servise gidin çözeceklerdir dediler.servis müdürü ile görüştüm ve bu parcanın ayıplı oldugunu ama henüz geliştirilmiş bir yeni parca yapılmadıgı için degişsede aynı sesin devam edecegini itiraf etti.işi daha ilerletip istanbul makina mühendisleri odasına gittim.arabanın kusurlu oldugunu söylediler ama en acı haberi orada aldım.tüketici mahkemesine basvurmam gerektigini ve akabinde aracımın otomotiv ana bilim dalı atölyesinde incelenecegini vede bu atölyenin sponsorlarının koç ve sabancı oldugunu söylediler.yani acıkcası,sen bu arabanın kusurlu olduguna dair expertiz raporunu oradan asla alamazsın dediler.zaten yapılabilecek en son olay buydu ve ne kadar caresizlik içinde kaldıgımızı anladım.işin özeti garantin olsa bile onların dedigi olurmuş bu sektörde.bu konuyu okuyan arkadaslar da bilsinler ve kendilerini fazla harab etmesinler.herkese kolay gelsın.