Gönderen Konu: Gaziantep' te bildiğiniz iyi bir Toyota tamircisi var mı ?  (Okunma sayısı 5038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar. Bende 98 xei special var. Buralarda fazla bi çevrem yok. O yüzden arabayı gösterebileceğim sağlam bi yer arıyorum. Bazıları hiçbişey yapmadan anlamadan dünyanın parasını alıyolar. İşini bilen biri olsa para sorun değil. Gaziantep' te olupta bildiğiniz bir usta var mı ? Teşekkürler.
98 Toyota Corolla xei Special

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Gaziantep' te bildiğiniz iyi bir Toyota tamircisi var mı ?
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2013, 14:08:49 »
Arkadasim adana cevre yoku üzerinde Peugeot bayisi var.kalenderin karsisi, biraz gerisinde dhl kargo var, onun altinda ozel toyota servisi var.kendileri uzun yillar serviste calismis insanlar.giderseniz selamlarimi da iletin
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Gaziantep' te bildiğiniz iyi bir Toyota tamircisi var mı ?
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2013, 00:57:00 »
Merhaba arkadaşlar. Bende 98 xei special var. Buralarda fazla bi çevrem yok. O yüzden arabayı gösterebileceğim sağlam bi yer arıyorum. Bazıları hiçbişey yapmadan anlamadan dünyanın parasını alıyolar. İşini bilen biri olsa para sorun değil. Gaziantep' te olupta bildiğiniz bir usta var mı ? Teşekkürler.
Mustafa usta var benim arabanin motorunu sifirladilar yolda kaldk yatak sardi antepte isciligi baya aldilar. Adamlar parasini alipta yapiyorlar. Bi tanidik vasitasiyla gittim arkadasin ustasiydi. Zirve otomotiv mustafa usta istersen numarasini da veriyim git bi goster adam el emegini aliyor ama yapiyor.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)