Gönderen Konu: T27 Makyajlı Kasa Toyota Touch Navigasyon  (Okunma sayısı 1799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '07
  • 9 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
T27 Makyajlı Kasa Toyota Touch Navigasyon
« : Kasım 12, 2013, 20:19:15 »
Arkadaşlar selamlar.
Geçen yıl aracımı satın alırken Toyota Touch navigasyon yüklemesi için 5.000 TL gibi bir ücret istemişlerdi. Tabii ki ben de yükletememiştim.  Aracını yeni alan veya konuyla ilgili yakın zamanda servisle görüşen arkadaşlar varsa son durumu paylaşabilirler mi? Yeni Corolla da navigasyonlu ve navigasyonsuz modeller arasında 1600 TL civarında bir fark var. Acaba  bizim araçlardaki yükleme ücreti de bu fiyata gerilemiş midir?
3) 2020 Peugeot 3008 1.6 Active Life Prime Ed., 2007 Toyota Yaris 1.0 Terra
2) 2012 Avensis Elegant Extra, 2012 Auris 1.33 Comfort
1) 2005 Focus Collection 1.6i HB.

Toyota Club Türkiye

T27 Makyajlı Kasa Toyota Touch Navigasyon
« : Kasım 12, 2013, 20:19:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: T27 Makyajlı Kasa Toyota Touch Navigasyon
« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2013, 21:25:34 »
Arkadaşlar selamlar.
Geçen yıl aracımı satın alırken Toyota Touch navigasyon yüklemesi için 5.000 TL gibi bir ücret istemişlerdi. Tabii ki ben de yükletememiştim.  Aracını yeni alan veya konuyla ilgili yakın zamanda servisle görüşen arkadaşlar varsa son durumu paylaşabilirler mi? Yeni Corolla da navigasyonlu ve navigasyonsuz modeller arasında 1600 TL civarında bir fark var. Acaba  bizim araçlardaki yükleme ücreti de bu fiyata gerilemiş midir?

Çok olmadı Toyota Türkiye ile bu konuyu TEKRAR konuşalı. Bizde sizin gibi sıkıntılıyız bu konuda ki iyi size yine 5000 TL gibi, bir anlamda imkansız rakam demişler. Ben arabayı alırken, bir yıl önce, 100-200 Liralık maliyetler söylendi, çalışmalarımız bittiğinde takabilirsiniz filan demişlerdi. Toyota ile görüşmem ise geçenlerde facebook sayfasında bir fotoğraflarına yaptığım bu konuyla alakalı olumsuz bir yorumdan sonra oldu. Benden numaramı istediler; görüşmemizde ise kısaca bunun mümkün olmadığı gibi safsatalar filan söylendi. Zaten pek umutlu olmadığım için dikkatle dinlemedim. Ayrıca 1500 Lira gibi bir rakam istenirse de taktırmak pek akıllıca olmaz. Piyasada çok daha iyi ürünler var. Bunların takacağı cihazın tek artısı orijinal olması, başka bir olayı yok. Touch & Go Plus bir nebze internet bağlantısı ile düşünülebilir ama sadece Go versiyonu asla o rakamlara değmez. Buda bir yıl önceki tartışmalar; http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41534.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '07
  • 9 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 12, 2013, 21:42:32 »
Cep telefonunun navigasyonuyla yola devam  o zaman.
Ne diyeyim. Allah kimseye varlık içinde yokluk çektirmesin.  :argh:
3) 2020 Peugeot 3008 1.6 Active Life Prime Ed., 2007 Toyota Yaris 1.0 Terra
2) 2012 Avensis Elegant Extra, 2012 Auris 1.33 Comfort
1) 2005 Focus Collection 1.6i HB.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2013, 21:55:00 »
Cep telefonunun navigasyonuyla yola devam  o zaman.
Ne diyeyim. Allah kimseye varlık içinde yokluk çektirmesin.  :argh:

Aynen öyle. :) Aslında bende ilk bir hevesle kovalamıştım bunu ama bir işe yaramayacağını anladım çok geçmeden. Tam 1 yıl 1 aydır bu aracı kullanıyorum ve sadece geçenlerde, bayram seyahatimde, İstanbulun bilmediğim bir yerinde lazım oldu navigasyon, onuda yandex ile hallettim.  :nija: :D