0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar2004 toyota sol hb aracımın sağ ön tekerin üzerindeki çamurluğu kabortaya tutturan mekanizma sanırım biraz gevşemiş ve çok az açıklık oluşmuş. acaba bu mekanizma vidalı mıdır kendim yapabilir miyim?yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
tekerin hemen üindeki yerden bahsediyorum işte tam adını bilmiyorum ki.sinyalin oradan başlayıp teker hisına kadar gelen parçaMesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2013, 22:37:38Bu dediğim parça on tamponla birleşiyor yani plaka falan bu parçaya takılıyor on kısmına yani benim dediğim tarafı ise tekerin üzerine gelen kısmı oradan tutturulmus
Abi sen en iyisi acilan yerin fotosunu koy yoksa karisacak burasi
neden ki paşam,davlumbaz dan bahsediyordur, çamurluğu saran başka parça yok,çamurluğu yarım hilal şeklinde sarıp ön tarafı tampona da bağlanıyor...
Abi cunku bizdede camurluk ayrilmasi var tampon tarafinda. Tamponun tirnagimi ne kirilmis
sonradan yazdığı mesajı gördüm, durum çok karışık tampon braketimi diyelim cevap alındıkça sonuca gideriz... sen yardımcı olursun evelallah...
Muhammet beyin hakkı var yarım hilal gibi sarıyor ve altında geçmeli yeri var somonu da duruyor ama gevsek olduğu icin biraz aşağıya kaydirmis parçayı
Evet sonunda 1 resim sart oldu Herkes hakli burda tam olarak neresi belli degil
bu açıklık çamurluk ile tampon birleşimi sağlayan tampon braketinden kaynaklı sanırım,bu braketin tırnakları kırılınca tampon ile çamurluk arası açma yapıyor...siz yinede bir kontrol edin, servisde ön tampon braketinin fiyatı 60-70 tl civarında
Yok bu yer kaldırım değecek seviyeden yüksekte camurlugun içindeki plastik zemine geçmeli