0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
malesef kapılarda ışık yok.NETTE yaptığım araştırmalarda sadece tavan lambasından elektrik alırsam kapılara göre yanıp söneceğini tahmin ediyorum.Kapı butonundan alabilseydim çok iyi olacaktı.Müsait olduğum en kısa zamanda sistemi kurup resimleri yüklerim.
arkadaşlar yardım...Net'te ararsanız görürsünüz kapı altı hayalet logo ışık var.bunlardan aldım ama iç lamba tesisatına bağlayıp kapı açıkınca yansın kapanınca sönsün istiyorum.kapı içindeki butondan aldım elektriği ama kapı açılınca sönüyor kapanınca yanıyor.anahtar yuvasındaki yuvarlak ışıktan alayım dedim ondada 3 Volt elektrik var.tavandaki lambadan alayım dedim ordan kablo dolaştırmak sakıncalı malum hava yastıkları.Lütfen Ama Lütfen elektriği nerden alacağım konusunda yardımcı olacak varmı acaba???
delme işlemi yok kesinlikle.çift taraflı bant yardımı ile kapı cebinin olduğu yere yapıştırılıyor
Bu logo işiini Coorollama uyguladım.Yapmanız gereken tek şey kapının swich inden elektirik almanız olacak.Bunu denediyseniz büyük ihtimalle yanlış baglantı yaptınız.