Gönderen Konu: yeni corolla orjinal aksesuar ekleme ihtimalleri  (Okunma sayısı 2260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 62500
  • Model Yılı: '13
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
yeni corolla orjinal aksesuar ekleme ihtimalleri
« : Kasım 11, 2013, 16:13:09 »
Merhaba,

Auriste bulunan bazı özelliklerin premium donanım yeni corollada olmaması üzerine aklıma bazı zihni sinir projeleri geldi :)

Aşağıda sayacağım eklemelerin yetkili servislerde yapılıp yapılmayacağı konusunda tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

Tek dokunuşlu yan ve arka camlar: Aurislerde gördüğüm kadarıyla 4 cam düğmesinde de AUTO yazıyor ve tüm camlar tek dokunuşla inip kalkabiliyor. Bu özellik sadece iki kademeli buton ve kontrol modülü vb ile elde edilebilir mi yoksa motorun da değişmesi gerekiyor mu?

Isıtmalı ön koltuklar: Auriste sunuluna deri koltuklardan öndekiler için ısıtma özelliği var ancak premium corollada yok. koltuklar gördüğüm kadarıyla aynı, gerekli iç ısıtıcı parçalar ve butonlar temin edilip bunlar corollaya monte edilebilir mi?

Sürücü koltuğu elektrikli bel desteği: Bu parçanın da koltuğa eklenip eklenmeyeceğini merak ediyorum.

Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

yeni corolla orjinal aksesuar ekleme ihtimalleri
« : Kasım 11, 2013, 16:13:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla orjinal aksesuar ekleme ihtimalleri
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2013, 16:36:49 »
Camlar sadece butonun degişmesi ile auto olmaz.
Body ECU nünde degişmesi lazım. Kablo tesisatıda farklı.

Kontuklarında ısıtma tesisatı muhtemelen vardır ama nereye sigorta nereye buton nereye role konulacak bulabilirmisin bilemem.

Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 62500
  • Model Yılı: '13
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla orjinal aksesuar ekleme ihtimalleri
« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2013, 17:21:03 »
Camlar sadece butonun degişmesi ile auto olmaz.
Body ECU nünde degişmesi lazım. Kablo tesisatıda farklı.

Kontuklarında ısıtma tesisatı muhtemelen vardır ama nereye sigorta nereye buton nereye role konulacak bulabilirmisin bilemem.

yanıtlar için teşekkür ederim,

Bu değişiklikleri kendim yapmayı düşünmüyorum zaten, eğer münkünse ve fahiş bir ücret çıkarmazlarsa serviste yaptırmayı düşünüyorum.
Değişikliklerin olma ihtimalini servise değil de sizlere sorma sebebim daha doyurucu bilgi alacağıma olan inancımdan dolayıdır. Bu tarz ekstra sorularda servislerin geneli hatalı bilgi verebiliyor.