0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abicim bende gördüm bu yayları güvenemedim aksaray diyince kıllanıyorum ilanlarda bildiğim kadarıyla normalde apexi kaliteli bir marka ama bu fiyata biraz tuhaf geldi çok uygun ben pressletmeyi düşündüm sonra vazgeçtim yılbaşından sonra eibach prokit alacağım araştırdığım kadarıyla herkes eibach diyor bizim araçlar zaten sert h&r da güzel fakat sertmiş sürtme konusuna gelirsek sanmıyorum 3cm ile sürteceğini fakat jantların et değeri önemli sanırım burada çünkü 19" jantla baya bir indirenler var
hocam 1, olarak ateş pahası demişşin valla cok haklısın sen bide 240 diyosun ben araştrdım aynı yay 500 -600 tl arası fiyat çekiyolar 13 model için + montaj2. olarak ben mesela baktım lastiklerle davlumbaz arası benm 3 parmak anca giriyo ölçtüm 6 cm gibi sende de aynıdır muhtemel aşşagı yukarı sürtmesin istiyosan 30mm yi gecmemen lazım haaa diyosan viraclara sert girmem arabamada cok fazla insan binmez alırım kız arkadaşımı veya eşimi hepsi bu diyosan 40mm de gider daha fazlasını istiyosan davlunbaza işlem yaptrman lazım ama bence gerekmez
burak bizim korfezin yollarını biliyosun o yuzden ben 45 yanak almıstım ama epey bi inceledim apexi icin kotu demiyo kimse yumusak kullanıslı diyolar.
burak bizim korfezin yollarını biliyosun o yuzden ben 45 yanak almıstım ama epey bi inceledim apexi icin kotu demiyo kimse yumusak kullanıslı diyolar.ateş pahası için 500-600 leri diyorum zaten şefim bakalım siparişi geçicem 35 en ideali olacak sanırım genelde aurisler icin tercih edilen bu tek korkum 225 yanakta surtme yasarmıyım