. Bir kaç detaylı fotoğrafda makinada kaldı şimdilik bunlarla konuyu açıyorum.Takılacak hoparlörler 

arabaya koy çıkar sürekli ince ince oradan buradan kestik. Cam tarafını ve koltuk kısımlarını meğil verdik ki tam otursun diye. Birde arka bagaj kapağın çalışması için sağ ve solda ufak bir bağlantı var onlara oyuk açıldı ve sonunda yerleştirildi. hoparlör delikleri açılıp deneme yapıldı.

. Sonrasında hoparlörleri koyup uyup uymadığını kontrol ettik.

, alarak zımba ile güzelce kaplamayı yaptım.

. Son halinin fotoğrafları eklenecek

.
Aracinizin baska fotolarinida gormek isteriz onden arkadan...
yavaş yavaş ilerliyorum. Ses kalitesi harika olacak şekilde ilerliyorum inşallah bakalım. Mdf ve kaporta arasına yalıtım süngeri koyacağım , bassların daha tok olması amacı ile yani teneke ses değilde net ses gelecek . Akşamları mesai yaparak bitirmeyi düşünüyorum teybide taktım dün ama fotoğraf çekmedim. Nostalji ürünler ile düzüyorum tesisatımı .
değişiklik olacak bir kaç parça da inşallah güzel olacak.
Bana da F serisi sub lazım varmı bildiğin?
Daha tesisat kablolarını takamadımyavaş yavaş ilerliyorum. Ses kalitesi harika olacak şekilde ilerliyorum inşallah bakalım. Mdf ve kaporta arasına yalıtım süngeri koyacağım , bassların daha tok olması amacı ile yani teneke ses değilde net ses gelecek . Akşamları mesai yaparak bitirmeyi düşünüyorum teybide taktım dün ama fotoğraf çekmedim. Nostalji ürünler ile düzüyorum tesisatımı .
İlke fotoğraflar yavaş yavaş olacakdeğişiklik olacak bir kaç parça da inşallah güzel olacak.
Güzel olmuş MehmetBana da F serisi sub lazım varmı bildiğin?
.
hangisinden istiyorsun ? Birde hangi serisinden istiyorsun 1 2 3 serisi ? , Ben 1 serisini kullanıyorum bas karakterini seviyorum.
.
Sağlam 251F leri nerden buldun
zamanında ne sükse yapmıştı bunlar be bendede vardı tadı damağımdadır hala
Serilerden neyi kastettiğini malesef anlamadım Mehmet. Pandizota ya 30 cm tek yada 20 cm çift sığabiliyor
. 251, 252, 253 olarak değişiyor seriler. Hepsinin bass tonları farklıdır. Dediğim gibi ucuzluk mu yoksa temizlik mi önemli ?
sonrasında ise takip edip bulabiliriz.Hayırlı olsun MehmetSağlam 251F leri nerden buldun
![]()
. Sonunda şunların kıymetini bilen bir forum üyesi gördüm
çok sevindim. Bu wooferin bass karakteri çok hoşuma gidiyor . 252, 253 de dinledim ama 251 gibi olmadı
.
251 in sesi gerçekten çok hoş kıymetini biliyorsun iyi bak onlara
252 ve 253 sert vuruyor bende sevmiyorum251 in sesi gerçekten çok hoş kıymetini biliyorsun iyi bak onlara
![]()
bakmam mı abi nasıl bakıyorum hemde
. Birde 301f bulursam çift güzel olacak. TeşekkürlerGüzel çalışma eline sağlık ayrıca jantlarını çok hoşuma gitti süper durmuş arabada
, bu jantın 16'sını takmayı düşünüyorum daha güzel olacak diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun kardeşim
Hayırlı olsun MehmetSağlam 251F leri nerden buldun
![]()
Şimdi oldu işteHayırlı olsun kardeşim
![]()
Teşekkürler erdi .
Hakket len Einstein sonunda seni analayan biri çiktı![]()
Eline saglik kardesim masallah bi deneyelim bugün nasipse
yalnız kalıyordum pionnerci olarak
. Teşekkürler
, dinleyince hak vereceksin
Öyle demeyeydin iyidi, dinleyince hak vereceksin
Olan bana oldu
'20' Yimez , Ön farları almaya gideceğim bu akşam. Birde bagajı düzenleyeceğim inşallah