0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha tesisat kablolarını takamadım yavaş yavaş ilerliyorum. Ses kalitesi harika olacak şekilde ilerliyorum inşallah bakalım. Mdf ve kaporta arasına yalıtım süngeri koyacağım , bassların daha tok olması amacı ile yani teneke ses değilde net ses gelecek . Akşamları mesai yaparak bitirmeyi düşünüyorum teybide taktım dün ama fotoğraf çekmedim. Nostalji ürünler ile düzüyorum tesisatımı .İlke fotoğraflar yavaş yavaş olacak değişiklik olacak bir kaç parça da inşallah güzel olacak.
Güzel olmuş Mehmet Bana da F serisi sub lazım varmı bildiğin?
Serilerden neyi kastettiğini malesef anlamadım Mehmet. Pandizota ya 30 cm tek yada 20 cm çift sığabiliyor
Hayırlı olsun Mehmet Sağlam 251F leri nerden buldun zamanında ne sükse yapmıştı bunlar be bendede vardı tadı damağımdadır hala
252 ve 253 sert vuruyor bende sevmiyorum 251 in sesi gerçekten çok hoş kıymetini biliyorsun iyi bak onlara
Güzel çalışma eline sağlık ayrıca jantlarını çok hoşuma gitti süper durmuş arabada
Şimdi oldu işte Hayırlı olsun kardeşim
Hakket len Einstein sonunda seni analayan biri çiktı Eline saglik kardesim masallah bi deneyelim bugün nasipse
Öyle demeyeydin iyidi , dinleyince hak vereceksin