0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevaplar için teşekkürler... ayakkabı olayına dikkat edeyim bakalım fark olacakmı...
MerhabalarStatik elektrik boşalması yaşıyorsunuz.Aracın koltuklarına sürtünerek bilmeden statik elektrik yükleniyorsunuz.Bilhassa alatı kauçuk ayakkabı giydiğinizde ve kuru havalarda bunu daha cok hissedersiniz.İşin birde tehlike boyutu var araçtan inip kapıya vs dokunmadan kontak anahtarını sivri ucu karşınızdaki kişiye vermeye kalkıştığınızda eğer hava karanlık ise anahtarın ucundan karşınızdaki kişiye atlayan kıvılcımı görebilirsiniz,bu olayı benzin istasyonununda yaşadığınızı düşünürsek kötü sonuçlar doğurabilir Çaresi kösele taban ayakkabı giymek yada aracın kapısını camdan iterek kapatmak.Benzin istasyonlarındada dikkat lütfen.Güzel bir hafta dileklerimle,Tüm arkadaşlara selamlar.
Ben de aynı problemi yaşıyorum eski aracımda sürekli oluyordu , araçta kaçak filan var diye düşünüyordum arabayı değiştirdim ama yine aynı çarpmalara maruz kalıyorum. Eski arabamın günahını almışım boş yere...
Benim arabada da var kis bir geldi kim binerse binsin cat diye carpiyor benimle artik duygusal bir bagi oldugundan mi bilmiyorumda pantolon ustundende carpmaya basladi :-D