0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlerisinde imiş check-in de gördüm tepeprime ı geçince iş bankasının dinleme tesisleri var orada. Tam olarak bilkent ve hacettepe köprülerinin arasında.
Honda Efe ile kardeşlermi akrabalarmı ne aynı Efe yani.
ben de hala efeye gidenlerden bilgi almak istiyorumm
Gayet güzel bir servis, ilgililer...Biz memnun kaldık...
peki hocam fiyat ve fiyatlarda esneme ne durumdadır?
Ben 10.000 km bakımı için gittim, fiyat olarak diğer servislere göre 20-30 tl daha ucuz söylediler, yani fiyatlarda pek bir farklılık yok, konuşarak daha fazla indirim yapılabilir mi derseniz bilmiyorum...Buarada ertesi günü servis müdürü arayarak herhangi bir memnuniyetsizliğimizin olup olmadığını, sıkıntı yaşayıp yaşamadığımızı sordu, bu da gayet hoş bir durumdu tabi...Ben genel olarak memnun ayrıldım...
sonuçta kendi reklamını yapıcak söleme tarzı hoş olmamış ama plakalıgı mecbur degiştirecek gerçekten
ya ogun abi yapsin birsey demiyorum daha 2 ay once yapilmis bir seyi bozup tekrar yapmanin anlami ne ? Ben toyandan once aljdeye gittim ne orfa ne toyanda boyle birsey yapmadilar, şart kosmadilar.Sacma cok sacma
dedigin gibi söleme tarzı derdini anlatma şekli çok önemli.hizmetolarak efenin adını duyuyorum zaten bende ama bu olmamış.gelirsin derdini kibarca insanca anlatırsın takarsın dedigin dogru yani o konuda.
aynen oyle.Yok onu takmazsam isleminizi yapamam bilmem ne lanet olsun yapma o zaman ...