0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arka tarafta ALJ vardı o gitmiş mi abi..?
ALJ yok evet, ama Akota tabelası var, o neyin nesidir bilmiyorum.
Eskiden orada Akota yok muydu zaten? Belki o dönemden kalmıştır.
Eğer Honda Efe ile aynı ise kötü. Corolladan önce civic'im vardı. Efe de her zaman sorun yaşadım. Hatta internette biraz araştırma yaparsanız efe ile ilgili şikayetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Servis konusunda Bora çok çok daha iyiydi. İnşallah bu efe aynı efe değildir.
servis var mi orada yoksa sadece plaza mi ?
Ben sadece plazasını gördüm ama Toyota'nın servis randevu sayfasında da yer alıyorlar, yani servisleri de var.
Tam olarak nerde bu yer ? Yarın okul çıkışı bir uğrayayım 10000bakımı geldi fiyat araştırıyorum açılışa özel bişi yapabilirler
Eğer doğru anladıysam Eskişehir yolunda Ümitköy tarafına giderken Opel servisi falan var oralardadır. Eski ALJ ye yakın deniyordu çünkü.
Ben odtüdeyim eski alj sanırsam kenparkın oralarda bu mustafa kemal mahallesinde idi. Eskişehir yolu sıkıntı yer yeni kaçırıp devam etmeyim
Düşünüyorumda Odtü'den çıkınca en güzeli Armada alt yoldan Eskişehir yoluna dönüp yolu takip etmek olur. Kentparka gitmedendir muhtmelen en son o tarafta öyle plaza olacak bir şey yoktu.
İlerisinde imiş check-in de gördüm tepeprime ı geçince iş bankasının dinleme tesisleri var orada. Tam olarak bilkent ve hacettepe köprülerinin arasında.