0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
V kayisinin kasnaginin orda bilyalar olabilir mi ? Ustaya gidip gosterin benim 5500den sonra var o ses
siz yakında yönetmen olur.bol kazanırsınız bunuda satarsınız..
Yonetmen filan diyorsunuz dalga geciyorsunuz ama sorunun cozumunu bulmaya calisiyorum. Sanayiye gidene kadar da kayboluyor. Insanin elinden video cekmekten baska care kalmiyor. Biraz empati yapin
Merhabalar. yeni bi video çektim. önceki çektiğim videoda pek belli değildi. ancak yeni bişey oldu. arabayı boşta çalıştırdıktan sonra vitese takınca ses gelmeye başladığını farkettim. debriyaj baskı balatadan olabilir mi ki?
1- Bozuk yollarda direksiyondan tıkırtı geliyor.Direksiyon tıkırtı burcundan kaynaklanıyormuş. Parça ucuz ama işçiliği çok uzun sürer dedi servis.2- Kalkışlarda kavramada vınnn diye bir ses geliyor.4A-FE motorlu araçların birçoğundan geliyormuş bu ses. Baskı balata zorlandığından oluyormuş.3- Tümseklerde ön amartisörlerden gıcırtı sesi geliyor. Nedenini bilmiyorum.4- Lpg'de rölantide tir tir titriyor. Isınınca azalıyor biraz. Benzinde de titriyor ama çok fazla değil. Boğaz kelebeği temizlendi, geçici olarak sorun çözüldü.
merhabalar. TOYOTA ya ücretsiz check up a götürdüm, motor sogukken gelen ses hidrolik direksiyon pompasındanmış..Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2014, 17:22:29merhabalar. TOYOTA ya ücretsiz check up a götürdüm, motor sogukken gelen ses hidrolik direksiyon pompasındanmış..ayrıca sol ön amartisör patlakmış.ve önden gelen metal sürtünme sesi de z rotlardanmış.