0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1994-1998 arası araba arıyorsunuz ve 130 bin altı arıyorsunuz. siz böyle ararsanız ya km düşürülmüş araç denk gelir yada kaportası haşat
haşmet beye katılmıyorum. Emre bey haziran ayında denk gelseydiniz size satardım eski aracımı 1.3 XE 120.000 deydi ilk arabamdı 97 di model di 2002 de almıştım. 11.500 e sattım. şuan 11 corollam var neyse. bu araçlarda dikkat edeceğiniz iki şey olsun1)Bu araçlar belli bir km den sonra (genelde 100.000 km den )yağ eksiltirler. Kullanan arkadaşlarımda vardı bu problem. yağ yakma yoktu sızdırma kaçırma yoktu ama yağ eksiliyordu. sekman değişimi ile çzöülüyor genelde hastalık bu bu araçlarda motor küçük olduğundan bi yerden ssnra sekman istiyordu.yağ eksilme problemi olup olmadığını sorun alıcı kişiden.2) üfleme problemi var ise bilinki araç yağ yakıyodur sekman istiyodur. bunada dikkat edin. alırken üfleyip üflemediğini bir ustaya kontrol ettirin. üfleme fazlaysa uzak durun ( Sadece bu araç için konuşuyorum bu bilgileri ) birde ufak bi ayrıntı arabanın bagajını açın. bagaj kapağının iç tarafındaki sac da soğuk damgalı orta boyda toyota yazısı olacaktır. o yoksa sac değişmiştir yada arkadan hasarlıdır devirli kullanırsan sıkıntı yaratmaz. ama çok zorladığından zaten bu yukarıda saydığım problemler çıkıyor. çok kalabalık değilsen 2 kişilik aileye ideal
emre bey corolla almak planlanmaz:) alınır:)) hemde hiç düşünmeden:))
Ben sizin yerinizde olsaydım o para ile E110 kasa enjeksiyonlu 1.3 Terra almaya çalışırdım.
Olmuyo usta.Adamalr 280 bin+ araca 17000TL yazıyor.
Dediğin araçlardaki motor 1.3XE aynısı 1.3 Karbürator.Ve Oto cam yok devir saati yok.XE de var hepsi.99-00 almanın mantığı ne o zaman bütçemiş max 11500.KEsinlikle araç alırken baz model düşünmüyorum.
Bu yorum planlarımı almaya yöneltti zaten.R19 1.6 Enjeksiyonlu,Accent 1.3 MPİ,Fiat Albea 1.2,Corolla 1.3XE arasında kalmıştım.Az yakan R19,Konforlu Accent,Parçası Ucuz Albea,Sanayi görmeyen Corolla olduğu için Corolla yı seçtim.1.3 XE 1.3 lerin en tutulanı.150 bin km altında temiz birşey yakalarsam Allah ın izniyle kaçırmıcam.LPG de ne yakar biride bu soruya cevap verse 10 numara olcak.
E110 Terra'larda standart olarak hidrolik direksiyon, devir saati, dış sıcaklık göstergesi, sürücü hava yastığı, 5 yolcu için de kafalık ve emniyet kemeri, 4 hoparlörlü radyo, katlanabilir arka koltuklar var. Yolcu hava yastığı, ABS, elektrikli aynalar Terra Special ile geliyor.Klima sadece Luna ve Sol'da standart, diğerlerinde opsiyonel diye biliyorum.
Eğer bu dediğiniz şeyler olsa bile tamiti aşağı yukarı ne kadar tutar ve yakıt konusunda ansıldı sizinki.