Konuyu Kısaca Özetlemek İstiyorum 2011 Senesinde Aldığım Araca Binbir Yalanlarla Kandırılıp Toyota Extra Yaptırdık 550 Liraya +2 Hiç Bir Bilgi Verilmeden Sadece Mekanik Aksamda Geçerli Olan Bu Kaskoyu Sonradan Öğrendik Aksesuar Kısmı Kesinlikle Değişmiyor Örnek Vericek Olursak Kronik Sorun Diregsiyon Ve Vites Topuzu Soyulmaları...
Neyse Bazılarınızın Bildiği Gibi 2,5 Ay Önce Kaza Yaptım Aracım Pert Ettiler Ve Gitti Pazartesi Günü Yeni Auris Aldım Ve Bu Konuyu Konuştum Bayide Kesinlikle Olmaz o Araça Özel O Araçla Gitti Dediler Satış Yapsam Araçda Diğer Şahısa Geçiyormuş Sadece Bunu Öğrendim.. Ama Ben Bunu Kullanmadım Hiç Temmuz 2014 De Başlıcak Bu Extram Bende İyi Niyetimle Bayideki Garanti Uzmanı Kasko İşlerine Bakan Kişi İle Konuştum Dediğim Şu Ben Paramı İstemiyorum Yine Toyotadan Araç Alıyorum Gördüğünüz Gibi Buna Geçmesini İstiyorum Az Para Değil 550 Tl Yetkililerimizle Konuşucaz Deyip Başından Saldı Gitti Akşam Oldu Aradı Bizle Alakası Yok Ak Sigortayı Arayın Dediler Aradım Orayıda Onlarda Aynı Şeyleri Söylediler Şimdi Benim Yapmam Gereken Ne Üstüne Bi Bardak Su mu İçmem Lazım 550 Tl nin Verdikleri Dosyada Başka Araca Geçmez Tabiride Yok Geçer Tabiride Yok Ne Yol İzlemem Lazım Bu Konuda... Görüş Ve Önerilerinizi Bekliyorum..