0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pek birşey anlamadım ben bundan abi...kasa değişimi olsa anlaşılıyor da makyajı iyi gizlemişler...
Bu şekilde iken tasarımı yapan adama gösterseler o bile bir şey anlamaz :-)
Bu mevcut Yaris Hybrid. 2014 diye internette yayınlanmış olabilir, zira 2014'te ne Yaris nede Hybrid için bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
Serkan bey, verdiğiniz linkte farklı görünüyor dediği tamponlar, ön ve arka farlar ile sis farları Hybrid modeli ile benzeşiyor.Benim benzetemediğim tek yeri, ön ızgara plastiğinin yapısı ve aralığı.Yalnız şu linkte daha farklı açıklamalar var.http://www.worldcarfans.com/113110665661/2014-toyota-yaris-facelift-spied
DRL falan eklerler, tamponu ve grili değiştirirler... Toyota'nın nasıl makyaj yaptığı belli zaten Yaris sedan olayına kesinlikle katılıyorum, girip şirket ve filolara pazarlamaları lazım ama akılları nerde bilmiyorum...
Tamam işte, demek ki makyajlı yarisi mevcuttaki yaris hybride benzer bir şey yapacaklar.
Sedana olan ihtiyacı daha fazla olan ülkemizde, Sedan Yaris uygun fiyatıyla pazarda çok önemli yer kaplayacağına ben de inanıyorum. Verdiğim linkte, 2015'ten ve Mazda 2 ile aynı platformu kullanacağından bahsediyor, Yaris Hybride benzetileceğinden değil.
Tamam Tekin bey siz haklısınız her zamanki gibi. Araç çıkınca geçmişte olduğu gibi hatırlatırım size.
https://www.facebook.com/yarissociety?fref=tsBöylemi olucak acaba?
Serkancım, burada benim haklı olmamı konuşmuyoruz.Toyota neden yapmış olduğu bir modeli, makyaj diye lanse etsin ki?Yaris Hybride benzese ne olur? benzemese ne olur? bu ne benim nede senin cebine para sokar!Nedir bu alınganlık?Bir haber yayınladın ve bu haberi sen icat etmedin, sonuçta başkasının düşüncesi veya tahmini.Belki Toyota orada yeni bir motor deniyor? Kesin bir bilgi yok.Bende herkes gibi tahminimi ve düşüncemi belirtiyorum.Birisi sizin düşüncelerinize ters bir fikir sürdüğünde, sinirleneceğinize, düşünüp farklı fikirler çıkartmaya çalışsanız daha güzel olmaz mı?Tamam. teşekkür ederim. Ben haklı olayım. Araç çıkınca bana hatırlatmayı unutma emi! Tatlı forumlar diliyorum.