0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paylaşım için teşekkürler. Özellikle yeni kasa corollanın satış rakamlarını merak ediyordum. Satış rakamlarının segmentlere göre ayrılmış halini istesem çok mu olurum. Kıyaslama şansımız daha fazla olurdu.
C segmentinin ilk 5 sıralaması böyle linea'nın durumu farklı kimisi c segmentine sokuyor kimisi b segmentine bana görede c segmentine yakışan bi araç değil arada kalmış denebilir.1 VW Jetta 2,6102 Fiat Linea 2,541 (c segmentimi b segmentimi belli değil )3 Renault Fluence 2,1914 Ford Focus Sedan 1,6585 Toyota Corolla 1,625B segmenti;1 VW Polo 2,0202 Ford Fiesta MCA 1,7173 Renault Clio HB 1,6334 Renault Symbol 1,4925 Opel Corsa 1,395
Linea C segmenttir.Fiatın B segment sedanı Albeadır.
Benim en çok dikkatimi çeken jetta oldu . Araba güzel olmaya güzel ama o fiyata ve vw nin istersen al tavrına rağmen nasıl oluyor da listenin en üstünde oluyor .
Bazı medya kuruluşları lineayı b segmentine sokuyor. Aks mesafesi olarak evet c segmenti ancak sundukları ile bana kalırsa değil fiyatı ile zaten bunu kanıtlıyor, 32.000tl den başlıyan fiyatlarla satılıyor diğer markaların baz fiyatları artık en az 45lerde http://ototeknikveri.com/fiat-linea/modeli/334.html