0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vay be, demek hala urban cruiser satın alanlar var
Benimde o dikkatimi çekti Toyotanın sitesinde bile fiyat listesinde adı geçmiyor. Özel olarak getirdiler galiba
2012 model olarak ellerinde kalan araçlar olabilir, 2013 modeli olmayan aracın fiyat listeside olmuyor doğal olarak. Bildiğim kadarıyla 2014 te bu modelin yerine daha değişik bir model gelecek. Benim en çok dikkatimi çeken insignianın satışının düşüklüğü. Yeni kasası satışa sunuldu ama herhalde araç yok.
60 tane RAV4'ü gören var mı?
Benim en çok dikkatimi çeken jetta oldu . Araba güzel olmaya güzel ama o fiyata ve vw nin istersen al tavrına rağmen nasıl oluyor da listenin en üstünde oluyor .
Oradaki jettaların çoğunun filo aracı olduğunu düşünüyorum.
Abi onunda etkisi muhakkak vardır . Ama corolla olsun focus olsun bunlar benim gözlemlediğim filo satışlarında daha yüksek adet satılıyor özellikle focus .
Focusta, Corollada eski kasalarında oldukça fazla filo aracı sattılar. Özellikle senin corollanın makyajsızı. Ama bu focus ve özellikle yeni corollada ben daha hiç filo aracı olarak karşılaşmadım.
istanbul'da toplasam en fazla 5-6 tane farklı gördüm. biri hariç hepsi inci beyazıydı.
GT 86 alan hiç yok enteresan.
Abi ben focusta karşılaşıyorum . Corolla zaten daha yeni.
77 Avensise karşı 1490 Passat