0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
agırlıktanzıyade sportıfe donmek ıstedım dıreksıyon kalısadece
deri doseme
Ön koltuktaki side airbaglar patlarken koltukların dikişlerini yırtarak çıkarlar.O nedenlede bu bölgenin dikişi çok özeldir.Bu dikişleri yapan kişi buna dikkat etti mi?Eğer etmedi ise Allah nasip etmesin ama kaza durumunda side airbaglar açıldıgında sırtınızdan çıkma ihtimali var.Bu tip koltuklara koltuk kılıfı dahil tavsiye edilmez.
Abi hava yastığı koltuğun yanındaki kutu değil mi sadece? Yani kılıfın içerisinde kalan bir kısım var mı bu kasalarda?
o konuda bılgısı vardı konusuldu o konular
2. resim sanırsam daha koltukları kaplatmadan önce çekilmiş.Birde emniyet kemerlerine toka takmışsınız.Bilgi olarak paylaşayım.Kemer takılmadıgında hava yastıkları patlamaz.Ancak bu şekilde kemer takılı oldugu için hava yastıgı patlar.Ve hava yastıgı 350 km/h hızla açılır başınız az birşey önde ise boyun kırılmalarına yol açar.Kemer takılı iken hava yastıgı patladıgında emniyet kemerinin fişeklerine patlatarak kemeri gerer.Böylece hava yastıgına çarpmazsınız.Hava yastıgı açıldıgındada kemer boşalarak yastıga düşersiniz. Gereksiz yere gögüz kafesiniz zorlanmaz.Ancak bunca iş 0,3 saniyede biter.Akşam akşam içinizide çok kararttım yaa.
Vayy sonunda bir e12 gordum Abi araci begenmedim ben ama yinede zevk meselesi.Ahmet abi bende arabaya komple krem kilif yaptiracagim. Simdi bu airbagler tam olarak koltugun yan yuzeyindemi?
Evet Ön koltukların dış yan yüzeyinde.Kılıf yaptıracak isen yanları açık olsun.