0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim yedek anahtarın pili bitmiş bugün Uyarı vermesi güzelmiş, bu uyarıyı araba mı veriyor yoksa anahtarmı veriyor
Hazır konu güvenlikten açılmışken arabayı kilitlemeyi unuttuğumda kapısı hep açık duruyor kendi kendini kilitlemiyor
kumandanın pili ha deyince bitmiyor öyle, pil zayıf uyarısının ardından tahmini bir ay kadar daha iş görüyor, siz gönlünüzü ferah tutun...ha buarada şöyle bir durumda var ki bana göre çok mantıklı; araç hareket halindeyken siz düğmeye bassanız dahi stop etmiyor...
Anahtar araç dışına çıkınca araç neden stop etmiyor diye bizde mühendisine sormuştuk;Cevaptan sonra nedenini anladım haklılar.Yüksek bir hızda giderken arka koltukta bulunan haylaz çocugunun anahtarı ele geçirmesi ile camdan dışarı attıgını düşün dedi.O anda aracın stop etmemesi gerektigini anladım.Hatta anahtarın dışarı atıldıgının farkına bile varmaya bilirsin.Sadece kısa süre sonra anahtar iletişimi yok ikazı veriyor.Hadi kötü senaryo arabada birde hastam var. 100 metre sonra stop etti.Ondan sonra bu adam bir daha Toyota alırmı?
Biraz konu dışı olucak kusura bakmayın .Hocam sorabiliyorsanız şu mühendislere bir de Hız SAbitlemeyi sorsanız. Muahkkak bir nedeni olmalı ama bu neden ne çok merak ediyorum. Toyota dışında tüm araçlarda en altın bir üst donanımında Hız sabitleme mevcut ama Dizel Aurislerde zerre yok. Galiba sadece 1.4 D-4D lerde yok bunun sebebini öğrenebilir miyiz?