0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vayy çok güzel olmuş abi Ne kadar zamanını aldı bunlar aceb? Birde ayakucu yapacaktın ne oldu
Tebrikler üllük ve çakmaklığın olduğu kısım çok güzel olmuş fakat havalandırma panalenin aydınlatması biraz fazla olmuş gibi gece rahatsız edebilir.Bir de dörtlü flaşör anahtarının ampulü patlamış gibi geldi bana...
akşam 17:00 de başladım 22:00 gibi bitti ama sokakta arabaya monte etme olayı bayağı komikti. elimde el feneri dışardan geçenler bakıyo. hırsız sandılar beni ama sonucu iyi oldu. ayak ucu aydınlatma için parkları kullanıcam ilke. onun için ilk önce orjinal alarm sisteminin fallow me home özelliğinin atık sigortasını hallettim. şimdi alarmı açınca parklar bir süre yanıyor. yani ayak ucu lambalar yanacak. daha sonra gece ise parklarıda açınca yanmaya devam edecek. eğer memnun kalmazsam tavan lambasına bağlarım. aynı ledleri bagaja sağ sol bağlıcam. torpidoya ve okuma lambasınada bağlayınca tam olacak. ayrıca fotolarda yok ama tiptronik vites harflerinide led yaptım
Aracınız otomatik vitesmiş vitesin bağlı olduğu çerçevenin üzerindeki P R M E konumlarını bulunduğu kısımı da şerit led ile güçlendirebilirseniz daha da güzel olabilir.
güzel olmuş elinize sağlık kontak ın orda ışık varmı sizde