0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bende de 1 haftadır kopmalar oluyor . Sağlayıcı ttnet .
Evet aynı sorun..
ben bu sorunu yaklaşık 2 ay kadar önce ciddi boyutlarda yaşadım, hatta öyle ki çıldırtacak kadar. 3.5 megabit olan bağlantım 0.3lere kadar düştü. defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen hep aynı teraneyi okudular; arıza kaydı alıyoruz şikayet kaydı oluşturuyoruz falan... üstelik suçu da modeme attılar; modem sürekli açık kalınca sıcaklıktan dolayı içindeki devreler yanıyormuş; yanıyormuş da ben işim bitince kapatıyorum dememe rağmen modemi değiştirmemi söylediler. hatırı sayılır bir meblağ karşılığında modem almama rağmen bir sonraki gün aynı sorunu yaşayınca mahalledeki dağıtıcı kutuda sorun olduğunu söyleyerek çözdüler. ne acıdır ki aynı sorun geçen ayın 14ünde nüks etti.tekrar aynı kısır döngüye başladık;kayıt almalar falan... en son telekom müdürlüğüne gittim durumu anlattım ve bana fiber kablolara mahalle mahalle geçtiklerini sorunların genelde bu yüzden yaşandığını söylediler. sonuç; şu anda bağlantım fena değil; fakat eskiden 3,5 megabit olan bağlantım şimdilerde 1.5 civarında. buna da şükrediyorum... sanırım fibere geçişlerden ve eski altyapının günümüz teknolojisini kaldırmamasından kaynaklanıyor..
Bunları yaşayacağımı bildigim icin hic aramıyorum Fiber gecişleri muhtemeln görünüyor. Aynı zamanda bizim burada mobesa çalışmalarıda var. Enken olabilir inancındayım. 1 hafta daha bekleyip duruma göre irdelemekte fayda var.Tesekkurler herkese.
Engin bey Kocaeli'de nerede oturuyorsunuz? Benim yaşadığım yerde de mobese kameraları için ciddi bir çalışma var.
ttnette bir aralar bende aynı sorunları sıklıkla yaşadım müşteri hizmetlerini aramama rağmen bir çözüm üretimedi.bende sözleşme süresi bitince superonline geçtim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bir daha...ttnet 8mb limitsiz net hizmetini 65 tlye satarken superonlne ile 2 yıllık sözleşme ile 30tlye alıyorum...
Arkadaşlar benim sorunum çözüldü .İlk aradım modeme suçu atıp bana airties müşteri hizmetleri numarasını verip aramamı söylediler fakat ben modemden olmadığını bildiğim için aramadım bile . Bir kaç gün sonra tekrar aradıM ttneti tekrar modeme suçu attılar bende modemi başka yerde denediğimi hiç bir sorunu olmadığını söyleyince arıza kaydı aldılar ve bugün aradılar olup olmadığını zaten dünden beri saat gibi çalışıyor 1 kere bile kopma olmadığı gibi hız süper .
Ya 7-8 aydır ttnet kullanıyorum ilk defa hız yavaşladı tct ve diğer siteler geç açılıyor. Neti komşuyla ortak kullanıyoruz. Acaba ttnetimi arasak.
İlke ara sana muhtemelen sorun yok modemden diyecekler . Böyle derlerse benim gibi modemi başka yerde denedik sorun yok de . Aramadan önce medemi kapatıp 20 dakika sonra aç çünkü onlar modemin ne zamandır bağlı olduğunu görüyor .
Değirmendere'deyim,Siz..Mesaj Birleştirildi: Kasım 11, 2013, 11:35:13iyimiş Bende 44 veriyorum. Aradılar. 12 ay gitme kal 44 tl'ye sınırsız kullan dediler. Bende okey dedim.
abi saçmalık şurada ikiside aynı altyapıyı kullanıyormuş superonline çalışanları öyle söylüyor ttnet aynı hizmeti 65 fiyat çekerken diğerinden 30a alıyorsun büyük bir çelişki var bu işde..
bence aramadan önce kota sorgulama sayfasına bak kardeş kota dolmuştur belki...