0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onunla geçmiş olsun...en temizini yapmışsınız...
Teşekkür ederim Yusuf bey. Diğer lastiklerin durumu iyi. Kısmetse kış lastiği almayı düşünüyorum. Tavsiyen varmı ?Mesaj Birleştirildi: Kasım 08, 2013, 13:27:40Sağolasın Mehmet bey.
geçen yıl araştırdım ve googyear ın ug8 ini aldım, memnunum. havalar soğusun biraz daha lastikçiye giderim bende.
Arkadaşlar, dün gece köşeyi dönerken 1.vitesle(yani çok düşük hızla) arabayı kaldırıma vurdum.Lastik anında indi jantı kaldırıma değdirince yanağı kesmiş (serçe parmağın yarısı kadar diyelim yani küçük) neyse lastiği stepne ile değiştirdim.Patlayan lastiği tamirci görünce o ufak şey için bu lastik ölmüş dedi.Bayağı canım sıkıldı çünkü geçen sene tanesini 500.-TL'ye almıştım.(215 55 R17) sabahleyin kendi lastikçime gittim.Burda fazla bir şey yok Ütü yama ile hallederiz hiç bir şey olmaz dedi.Defalarca ustam bak bu lastik işi değişecekse yenisini alayım dedim.Yapınca hiç bir şey olmaz dedi.Formlara bakıyorum herkes bir şey diyor.Bu lastik yapılınca bana sıkıntı çıkarı mı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ertan bey teşekkür ederim.Lastikçi'ye defalarca söyledim.O da ısrarla yarılmış ama bu öyle sıkıntı yaratacak bir şey yarık değil dedi.Yoksa dediğiniz gibi aslında yenisini almak için gitmiştim.Şimdi formlara bakıyorum genelde herkes tamir ettirme eğiliminde.
Arkadaşlar konu ile alakadar olan herkese teşekkür ederim.Lastiğin tamiri bugün tamamlanacak.Ama %90 ihtimalle yenisi ile değiştireceğim.