0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir onceki kasadafa sadece elegant da vardi.digerlerine kol alip takip kullananlar oldu.bencede tesisat hazırdır. siz kolu alip raktirirsiniz.servislere 350 tl vermekta var.tada disardan 100-150 arasi getirtmek.alnak isteyenler topluca getirtebilir.kol ayni herhalde.auris verso avensus corolla yaris camry land cruiser daki hiz sabitleyici kolu sekli semali ayni.baglantilaridq aynimi acaba
bu güzel bir video...konu ile ilgili...
bizimki kolay olacak mı acaba? servise sorsak bilgi verebilirler mi şimdiden?
bu konunun başlığı 1,33 life ama alaşım jant sis farı ve park sensörü olandan...
ancak sabah yaparım kısmetse nedir test?
bu fazla karmaşık ve vakit gerektirir...o da bende pek yok Mesaj Birleştirildi: Kasım 19, 2013, 23:30:35başka bir yolu var mıdır?...o kolun olması gerektiği yerde bir açılabilir plastik kaplı ?
Şöför hava yastıgını sökerekte bakabilirsin bu kesin çözüm.
ben onu sökersem bir daha toplayamam... en iyisi servise sormalı bence...Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2013, 17:48:24bu konu ile ilgili bir gelişme var mıdır acaba?
açıkçası 10 gündür servisle ve merkezle görüştüm...sanırım takmak istemeyen bir halleri var ama...yarın kesin bir haber verecekler sanırım...anlamadım gitti bu işi
Bende servise Auris için sormuştum. 1.33 e takamıyoruz demişlerdi. İnşallah iyi haber alırsınız.
Servisler o kadar dolu ki angarya işlere bakmak istemiyorlar.Kablonun soketi kareye yakın ve 2*2 pinli ise evet.Mesaj Birleştirildi: Kasım 19, 2013, 20:56:04MÜJDE;Nihayet müthiş haber geldi.1,33 Corollalarda cruise control tesisatı hazır.Sadece kol takılması yeterli.Denemedim ama devre şemaları ve olan/olmayan farklarını inceledim tek fark kol olması veya olmaması.Motor ECUleride aynı.Aracına takmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin bir test yaptıracagım ondan sonra kolu alsın.Vaktim olursa bende denerim.
bende 2005 benzinli m/t terra ve 2013 dizel mmt corolla prem var bunlara takılabilirmi?hatta cc kolu da var ancak 2005 corollanın tesisatı ve kolu takacak vida deliği bile yoksiz terra corollaya mı cc takmıştınız?
Sizin konunuz buraya uyuyur.Baştan sona okumalısınız.www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42692.new#new