Gönderen Konu: 2013 corolla multidrive s inci beyazı fren kaliperleri boyama  (Okunma sayısı 2627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar corollamın fren kaliperlerini kırmızı renge
Boyamak istiyorum nasıl olur fikirlerinizi alabilirmiyim
Teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 corolla multidrive s inci beyazı fren kaliperleri boyama
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2013, 16:35:00 »
yeni corolla gibi bir aracım olsa kaliper boyamak, spoiler veya yay takmak, jantları büyütmek gibi genellikle spor araçlara uygulanan dokunuşlar yerine daha teknolojik içerikli uygulamalara yönelirdim. örneğin; navigasyon özelliği eklemek, yoksa hız sabitleyici takmak, boya koruma ya da cam filmi uygulamaları olabilir. kırmızı kaliperin standart olarak sunulduğu araçların sınıfına göz atarsanız rahatça ortak bir paydada buluştuğunu görebilirsiniz. illâ kaliperleri boyamak istiyorsanız, siyaha boyayabilirsiniz. canlı renklerden uzak durmak, aracınızın ait olduğu sınıfta abes duruma düşmesini engelleyebilir. bunlar benim görüşlerimdi. saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 56 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2013, 16:40:25 »
yeni corolla gibi bir aracım olsa kaliper boyamak, spoiler veya yay takmak, jantları büyütmek gibi genellikle spor araçlara uygulanan dokunuşlar yerine daha teknolojik içerikli uygulamalara yönelirdim. örneğin; navigasyon özelliği eklemek, yoksa hız sabitleyici takmak, boya koruma ya da cam filmi uygulamaları olabilir. kırmızı kaliperin standart olarak sunulduğu araçların sınıfına göz atarsanız rahatça ortak bir paydada buluştuğunu görebilirsiniz. illâ kaliperleri boyamak istiyorsanız, siyaha boyayabilirsiniz. canlı renklerden uzak durmak, aracınızın ait olduğu sınıfta abes duruma düşmesini engelleyebilir. bunlar benim görüşlerimdi. saygılar.
teşekkürler Hakan fikirler saygı duyarım aracım multidrive S benzinli otomatik aracımda cam filmi orjinal cam rüzgarlıgı krom kapı bandı krom bagaj aksesuarı spoiler mevcut

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2013, 21:04:04 »
hakan sankı biraz eleştirmek istemiş gibi.dizellerinde hız sabitleyici ve  navıgasyon olmamasını belirtmek istemiş gibi.Benzinlilerde hız sabıtleyıcı var.dizellere koymuyor adamlar.neden koymuyorlar bunu yapaacak kadarda kafalarımı  basmıyor orasını onlar bilirler.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2013, 21:40:52 »
hakan sankı biraz eleştirmek istemiş gibi.dizellerinde hız sabitleyici ve  navıgasyon olmamasını belirtmek istemiş gibi.Benzinlilerde hız sabıtleyıcı var.dizellere koymuyor adamlar.neden koymuyorlar bunu yapaacak kadarda kafalarımı  basmıyor orasını onlar bilirler.

hayır eleştirme yapmadım çünkü hasan bey'in aracının donanımına ve motoruna bakmadan genel bir ifade yazdım. bu sınıfta ve avensis "muhterem aks kafasi" mesafesine ulaşmış bir araç için sportif dokunuşlar bence komik kalıyor. daha lükse/konfora yönelik değişikliklere gidilebilir. zaten o servisten verilen kapı bantları tam bir facia. insanlar da aracının kenarına köşesine zarar gelmesin diye verilmişken takıyorlar ama gerçekten emanet gibi duruyor. sonradan takıldım ben diye bağırıyor. burada tercih araç sahibine kalmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2013, 21:45:12 »
yanlıs anlamısım özür.Hakanın dediği gibi kırmızıya boyamak sırıtır.bunun yerine brembo kaliper kapakları daha sık duruyor.jantı zaten var.değişik jantlarla  yakısabilir.Spoılerin bu araca honda veya lancer kadar yakısacagını düşünmüyorum.cok kurcalamadın bınmek en güzeli.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 56 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2013, 21:53:15 »
hayır eleştirme yapmadım çünkü hasan bey'in aracının donanımına ve motoruna bakmadan genel bir ifade yazdım. bu sınıfta ve avensis "muhterem aks kafasi" mesafesine ulaşmış bir araç için sportif dokunuşlar bence komik kalıyor. daha lükse/konfora yönelik değişikliklere gidilebilir. zaten o servisten verilen kapı bantları tam bir facia. insanlar da aracının kenarına köşesine zarar gelmesin diye verilmişken takıyorlar ama gerçekten emanet gibi duruyor. sonradan takıldım ben diye bağırıyor. burada tercih araç sahibine kalmış.
hakan ve tuncay arkadaşa teşekkürler fikirleri için ben servisten orijinal krom kapı çıtalarını ve orijinal ince bagaj spoilerini aldım servisin hediye olarak verdikleri plastik kapı  çıtaları gerçekten emanet gibi duruyor bu kasada benim daha önceki 2008 corollamda vardı bu çıtalardan unutmadan söyleyeyim kaliperleri boyamaktan vazgeçtim düşününce arabada sırıtacak ve kötü görünecek kırmızı kırmızı orijinal kendi renginde kalsın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2013, 22:53:59 »
En iyisi olmuş, diğer türlü bir sorun olursa garanti açısından boyadan ötürü olduğunu savunabilirler. Gerçektende düzgün boyanmaz ise balataların diske sürtmesine neden olabilir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2013, 23:20:55 »
Hakan Bey'e katılıyorum. Yeni Corolla pekte bu tür modifikasyonları kaldırabilecek bir araç değil bence de. Bilmiyorum forum üyesi mi, geçenlerde Kocaeli Başiskele civarında bir araç gördüm, yeni Corolla'ydı ve adam o arabaya krom jant, yanlış görmediysem de turuncu renkli kaliper takmıştı. Açık söyleyeyim, bir araç ancak bu kadar çirkinleşebilir. Elbet bir şeyler yapılabilir ama arabanın ruhuna uygun olacaksa. Ve tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 06, 2013, 23:39:57 »
bence sırıtır beyaz araçta..hem ileride bir sorun yaşadığınızda servisde boyalı olduğundan diyerek kendilerini savunmaya başlayabilirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • COROLLA
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2200
  • Model Yılı: '14
  • 15 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 28, 2015, 10:39:33 »
ben boyadım motip ile kırmızı renge çok da güzel oldu size katılmıyorum isteyen resim gönderebilirim
Bildiğim her konuyu paylaşmaya hazırım