0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni corolla gibi bir aracım olsa kaliper boyamak, spoiler veya yay takmak, jantları büyütmek gibi genellikle spor araçlara uygulanan dokunuşlar yerine daha teknolojik içerikli uygulamalara yönelirdim. örneğin; navigasyon özelliği eklemek, yoksa hız sabitleyici takmak, boya koruma ya da cam filmi uygulamaları olabilir. kırmızı kaliperin standart olarak sunulduğu araçların sınıfına göz atarsanız rahatça ortak bir paydada buluştuğunu görebilirsiniz. illâ kaliperleri boyamak istiyorsanız, siyaha boyayabilirsiniz. canlı renklerden uzak durmak, aracınızın ait olduğu sınıfta abes duruma düşmesini engelleyebilir. bunlar benim görüşlerimdi. saygılar.
hakan sankı biraz eleştirmek istemiş gibi.dizellerinde hız sabitleyici ve navıgasyon olmamasını belirtmek istemiş gibi.Benzinlilerde hız sabıtleyıcı var.dizellere koymuyor adamlar.neden koymuyorlar bunu yapaacak kadarda kafalarımı basmıyor orasını onlar bilirler.
hayır eleştirme yapmadım çünkü hasan bey'in aracının donanımına ve motoruna bakmadan genel bir ifade yazdım. bu sınıfta ve avensis "muhterem aks kafasi" mesafesine ulaşmış bir araç için sportif dokunuşlar bence komik kalıyor. daha lükse/konfora yönelik değişikliklere gidilebilir. zaten o servisten verilen kapı bantları tam bir facia. insanlar da aracının kenarına köşesine zarar gelmesin diye verilmişken takıyorlar ama gerçekten emanet gibi duruyor. sonradan takıldım ben diye bağırıyor. burada tercih araç sahibine kalmış.