aracım 2009 model corolla 47000. km de :(bütün bu sorunlar tüp taktırmadan benzin de iken de yapıyordu) aracıma tüp taktıralı 2 ay felan oldu: aracın sorunu 1900 ila 2000 devir ile 2. ve 3 viteste giderken araç kendini kasıyor titreme gibi veya kendi kendini bi nebze yavaşlatıyor az da olsa ibreden kontrol ettiğim kadarı ile devir saati o titremede az da olsa düşüyor. çok usta dolaştım ama sorunu çözemedim. ustanın birisi dedi bujiyi değiştir sorun çözülür serviste değiştirdim sorun çözülmedi. başka bi usta emme manifoltu ile enjektörleri temizleyeceğim ilaç atacağım sorun gidecek dedi emin olamadım yaptırmadım. başka bi usta ise oksijen sensöründe sıkıntı var onu değiştir diyor . bi başka sı ise bu elektrikten diyor ateşleme yi iyi yapmadığından bu devirde sabit giderken ondan yapıyor diyor herkes bi başka bi şey diyor. bana bu konuda yardımcı olunursa çok sevinirim. ( serviste aracı bilgisayara soktu hiç bi arazı belirtisi de vermedi, usta da ona istinaden halledildi dedi, servise de güvenmiyorum artık.) . biraz da batum yakıtı kullandık pis olduğu için de yakıttan da yapabilir diyolar