Gönderen Konu: Araç uzun yolda uğultu sesi veya cır cır böceği gibi ses gelmesi  (Okunma sayısı 2090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.4 D-4D M/M Dizel
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2013 model henüz iki aylık corollam var. bu ses ilk olarak İzmir Ankara arası uzun yolda geldi pek önemsemedim daha sonra 100 km ve 120 km arası 2500 devirden sonra (araç dizel  mm bu arada ) ama sesi sürekli yapmıyor düz yolda yapıyor bir tümsekten geçince veya yükseltiden geçince kesiliyo ses sürekli değil yani bu ne olabilir Ankaradaki toyan a gittim hiç böyle bir şikayet olmadığı kronik birşey olmadığını söylediler ama en kısa sürede fırsat bulursam tekrar servise gidicem başına böyle brşey gelen varsa paylaşalım lütfen...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 85000
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhabalar Kamil Bey,

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Bu bahsettiğiniz ses aracın göğüs kısmın dan mı geliyor yoksa başka bir noktadan mı ?
Herkese keyifli sürüşler dileğiyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Model Yılı: '13
Selamlar,
aynı ses sag yolcu koltuğu camına yakın bir yerden benden de geliyor, genelde hafif sallantılı yolda servis bulamadı,
hava kanalından veya sag kapıdan biryerden geliyor
rahatsız edici aynı sorunu yasayan varsa ve buldu ise bilgi verşirse memnun olurum veya nası  lbuluınabilecegi konusunda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2013 model henüz iki aylık corollam var. bu ses ilk olarak İzmir Ankara arası uzun yolda geldi pek önemsemedim daha sonra 100 km ve 120 km arası 2500 devirden sonra (araç dizel  mm bu arada ) ama sesi sürekli yapmıyor düz yolda yapıyor bir tümsekten geçince veya yükseltiden geçince kesiliyo ses sürekli değil yani bu ne olabilir Ankaradaki toyan a gittim hiç böyle bir şikayet olmadığı kronik birşey olmadığını söylediler ama en kısa sürede fırsat bulursam tekrar servise gidicem başına böyle brşey gelen varsa paylaşalım lütfen...

Bu ses balatalardan geliyor, ısınınca ve uzun yolda. Ekteki konuyu ve videoyu inceleyin ses bu mu?

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53465.0
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Model Yılı: '13
Bende balatalardan değil araç içinden geliyor, cam dan da olabilir kapı içindeki kalan kısmı tarafından ses gelirken cama baskı yapıp iktirdim ve ses kesildi gibi.
tekrar deneyecegim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 4600
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Bende de bazen aynı ses mevcut.Gögüsten geliyor gibi geldi bana da.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 19 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Bende sağ camın, havalandırma ve aynanın keşistiği bir yerden ses geliyor. Özellikle içerisi ısındıktan sonra geliyor.
Sanırım cam ile plastiğin değdiği yerden geliyor. Soğuk cam, sıcak plastik etkileşimi. Yazın geçer  ;)