Gönderen Konu: 1991 toyota corolla ön gösterge fazla aydınlanmıyor  (Okunma sayısı 1501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür edildi
sevgili  forumcular 1991 corolla otomatik vites arabam var ön göstergeler gösterge ayar düğmesi sonuna  kadar açık olmasına rağmen eskisi gibi ön gestergeyi aydınlatmıyordu bende ön göstergeyi söküp aynı özellikli yeni ön  gösterge ampulleri  ile  değistirdim  fakat aydınlatma açısından değisen bir sey olmadı elektrikciye götürdüm oda bir şey yapamadı bilmek istediğim on   goğus aydınlatmasının eskisi gibi olması icin bu durumlarda yapılacak başka şey varmı  modifiye veya başka ne yapılabilir     önereceğiniz fikirler nelerdir cevaplar için tesekkur ediyorum    tesekkurler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: 1991 toyota corolla ön gösterge fazla aydınlanmıyor
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2013, 14:13:45 »
Ön camını cikark sil temizde polish cila yap.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: 1991 toyota corolla ön gösterge fazla aydınlanmıyor
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2013, 15:53:53 »
sevgili  forumcular 1991 corolla otomatik vites arabam var ön göstergeler gösterge ayar düğmesi sonuna  kadar açık olmasına rağmen eskisi gibi ön gestergeyi aydınlatmıyordu bende ön göstergeyi söküp aynı özellikli yeni ön  gösterge ampulleri  ile  değistirdim  fakat aydınlatma açısından değisen bir sey olmadı elektrikciye götürdüm oda bir şey yapamadı bilmek istediğim on   goğus aydınlatmasının eskisi gibi olması icin bu durumlarda yapılacak başka şey varmı  modifiye veya başka ne yapılabilir     önereceğiniz fikirler nelerdir cevaplar için tesekkur ediyorum    tesekkurler

Gostergelerin icindeki rakamlarin altindaki fosforlu bolum ampul sicagindan kaynakli tozlar yapismistir ve siyah bir tabaka haline getirip gorunmesini engelliyordur kadrani komple acip oralari temizlerseniz sorun cozulur. Fakat ince bir nokta var oralari temizleyecgim derken kadranin dislilerine zarar verip gostergeyi bozabilme ihtimaliniz var eliniz yatkinsa girin bu ise yoksa bir sanayidr birisi mutlaka bu isi cozecektir.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)