0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fikrettr61 arabalarla forumlar çok karışıyor ama sparcodan tanıdım sizi Amerikan park için birz detay alabilir miyim fena durmamış.
daha önce başka bi forumda takılıyodum da ordaki hesabımı silicem karışıklık ve fazlalık olmasın diye çünki bu tarz şeyler orda pek ilgi görmüyo konuşulmuyo falan sanırım yaş ortalaması daha yüksek , bu forumu çok beğendim bundan sonra burdayım amerikan park olayım şöyle 3 kablolu tek dirençli basit amerikan parklardan taktırdım(ayarlı modüllere göre su geçirmez olması avantaj) işçilik dahil 50 tl herhangi bi ayar vs özelliği yok ama ışık şiddeti ,sinyaller vs herşey sorunsuz tavsiye ederim
Teşekkür ederim. Ben kendim montaj yapacağım ama benim aklımdaki sorun ısınma olayı. Muhakkak ısınıyordur da ne denli ısınıyor ? Montaj fotosu var mıdır nereye nasıl konuldu ?
arkadaşlar merhaba araca herhangi bi aksesuar vs değişiklik yaptıran varmı ben cam filmiyle sparco başlıklar taktım resim nası ekliycem bilmiyorum 2 side başarılı sayılır çevremdekilerin söylemesi uygulama yapan varsa burda foto olarak paylaşabilir veya yapmak istediği şeyi söylerse birbirimize yardımcı olabiliriz
çift egsoz uygulamam [attach=1]
Biraz daha uzak arkadan tam görünen foto ekleyebilirmisiniz.
servisten cıksın araç çekip koyarım nazara geldi arac ışıklarda arkadan bindirdi dengesizin biri