Gönderen Konu: usta tavsiyesi  (Okunma sayısı 1534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • benim babam toyota gibi adam
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
usta tavsiyesi
« : Kasım 01, 2013, 21:05:11 »
arkadaşlar 2013 model verso aracıma prins marka lpg taktırmak istiyorum. ustanın çok önemli olduğunu bildiğimden size sormak istedim aydın da bana usta önerebilirmisiniz. yada izmir.

Toyota Club Türkiye

usta tavsiyesi
« : Kasım 01, 2013, 21:05:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '11
  • 5 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: usta tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2013, 21:09:55 »
denizli de taktırmanızı tavsiye ederim. ben 2 aracıma farklı markalarda taktırdım aynı yerde tavsiye ettiğim arkadaşlarda memnun.
2011 Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2013, 21:20:18 »
nerede taktırdınız acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • iyi mükemmelin düşmanıdır...
    • yıldız otogaz
  • Araç: Rav 4
  • 2 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2013, 08:06:45 »
arkadaşlar 2013 model verso aracıma prins marka lpg taktırmak istiyorum. ustanın çok önemli olduğunu bildiğimden size sormak istedim aydın da bana usta önerebilirmisiniz. yada izmir.

lpg kiti tercihiniz kesinlikle en doğru tercih olmuş en başta bunu samimi olarak bilmenizi isterim .eğer dönüşümü aydında yaptıracaksanız kaykal kardeşlerde izmirde yaptıracaksanız eylül otogazda yaptırabilirisiniz .

aracınızı iyi ve güzel günlerde PRİNS li kullanmanız dileğiyle .

selamlar
YILDIZ OTOGAZ

PRİNS -KİTMTM-TARTARİNİ-ROMANO-LANDİ-AKL-KME-GASİTALY VE ALDESA OTOGAZ SİSTEMLERİ   İZMİT/ KOCAELİ BÖLGE BAYİ 
www.yildizotogaz.com.tr    GSM: 530 419 21 19

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2013, 22:06:45 »
sönmez usta kaykallar 2200 tl fiyat verdi. ancak kendi sitesinde 2090 gibi bir fiyat var. bu farklılık neden acaba. kesin prins taktırıcam ama fiyat kafa karıştırıcı geldi. şunu belirteyim internetten yazdım yüz yüze konuşmadım çünkü ben afyon dinardayım. ancak 15 tatilde aydında olacağım için orada taktırmak istedim. arabayı da aydından almıştım montaj içinde 3 gün isteyince usta 15 tatili ve 2014 model tankları bekliyorum. (2016 ya kadar ruhsata işletmeyi düşünmediğim için)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • iyi mükemmelin düşmanıdır...
    • yıldız otogaz
  • Araç: Rav 4
  • 2 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 04, 2013, 09:14:30 »
sönmez usta kaykallar 2200 tl fiyat verdi. ancak kendi sitesinde 2090 gibi bir fiyat var. bu farklılık neden acaba. kesin prins taktırıcam ama fiyat kafa karıştırıcı geldi. şunu belirteyim internetten yazdım yüz yüze konuşmadım çünkü ben afyon dinardayım. ancak 15 tatilde aydında olacağım için orada taktırmak istedim. arabayı da aydından almıştım montaj içinde 3 gün isteyince usta 15 tatili ve 2014 model tankları bekliyorum. (2016 ya kadar ruhsata işletmeyi düşünmediğim için)

2.100 tl 10 taksitli fiyatıdır .fiyat konusunda bir yanlışlık olmuş olmalı diye düşünüyorum .montaj süresi ortalama 6-8 saaattir . siz bence telefonla görüşüp daha net bilgiler edinin .şimdiden hayırlı olsun keyifli sürüşler .
YILDIZ OTOGAZ

PRİNS -KİTMTM-TARTARİNİ-ROMANO-LANDİ-AKL-KME-GASİTALY VE ALDESA OTOGAZ SİSTEMLERİ   İZMİT/ KOCAELİ BÖLGE BAYİ 
www.yildizotogaz.com.tr    GSM: 530 419 21 19