Merhaba degerli Toyota kullanicilari..2003 model ilk sahibi oldugum 180 binde Corolla sol sedan otomatik aracim var.celik jant digital gostergeler vs..yaklasik 1983 senesinden beri araba kullaniyorum.degisik modellerde araclar kullandim.bundan once de 1996 model corolla xei vardi.2003te onu bununla takas edip aldim.simdiki sol sedan oto.gecmiste toyota servislerinde sikintilar yasadim..aracimdan cok memnunum ama serviste degil,birazdan anlatacagim sikintilar bu yaz oldu....malesef yag gostergesindeki kirmizi isik sorununu bir turlu cozemedim..dag basi bir yerde 10 gun kadar bulunuyordum..her turlu kontrolume ragmen bir sorun gozukmuyordu...ama isik yanmaya devam ediyordu..yagi tam gozukuyordu..ve maleef yaglamayi kesmis arac..bunu anlayamadim..gecmisi uzun bir konu o yuzden detaylara girmiyorum.ve bir gun giderken takir tukur teklemelerden sonra,yolda biraktim,motora zarar geldi.178 binde.sonrasi.rektifiye olmasi gerekti ..bazi maceralardan sonra yaptirdim oldu (uzun konu)...tertemiz oldu..ustunden 2000 km gecti..en son yag filtresini yagini degistirdim..capak filan cikmadi..tertemiz yani..diceksiniz sorun nerde..2003 ocaktan beri hic olmayan seyler bu rektifiye islemlerinden sonra basladi..fazla sikinti degfil ama ses problemi..sabahlari motor sogukken oluyor.geri yada ileri vitese attigimda oluyor..TIR,TIR,TIR,TIR ya da GIR,GIR,GIR,GIR GUR,GUR GUR cinsinden sesler..Bos vitesteyken sesi kesiyor..soguk havadan dolayidir demeyin lutfen cunku yazin guneyde 40 derece sicaktada ayni seyi yapiyordu..bu aracta ayni durum olanlar oldumu..ne dersiniz nasil gideririm bu sesi?