0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cool yerine style + iklim alın derim ben. tabiki de tercih meselesidir ama style le gelenler daha fazla. yeniden bi inceleyin modelleri bence.park sensörünü hediye olarakta veriyorlar. herhangi bir park sensörüde taktırabilirsiniz ama garanti dışı kalabilir. ücreti ile servise taktırırsanız da 300 tl felan olsa gerek orjinalı. hediye edilen ile para verip aldığınız ürün aynı olmayacaktır. cool ve style de park sensörüne gerek olmayabilir çünki geri görüş kamerası var. park sensörünü 1 saat yada yarım saat gibi bir sürede takarlar kolay ve basit bir iş.
süleyman bey ne kadar fiyat aldınız ben de almayı düşünüyorum cool konfor paketini
"Yaris 1.33 Cool Multidrive S + Konfor Paketi" almayı düşünüyorum. Bu araçta park sensörü oluyor mu? Ayrıca almam gerekiyorsa fiyatı ne kadar olabilir?
Toyota sitesinden broşürleri inceledim. "CVT vitesli 1.33 Style + Görüş + İklim Plus" paketinde "yağmur sensörü, hız sabitleme, anahtarsız çalıştırma, otomatik far" yok. Bunun yerine "cam tavan, ekstra hava yastıkları, araç denge sistemi, elektronik çekiş kontrol" gibi güvenlikler var. Bunların hepsini içeren bir paket de yok sanırım.
Geçen hafta Antalya Esay'dan, 1,33 Cool Multidrvie S + Konfor Paketi için 42.500 teklif aldım. Trafik seti, paspas seti hediye. Bence de en mantıklısı cool + konfor paket. Anahtarsız giriş-çalıştırma, yağmur sensörü, far sensörü gibi özellikler var.Yaris'e gelen zamlar:(Fiyatları Eylül'den itibaren takip ediyorum, Eylül öncesi fiyatlar bir oto sitesinden alınmıştır.)
ben aslında auris almayı daha çok istiyordum ama aralarında yaris ile 10,000 TL en az fark var, bi de yakıt tüketimi beni düşündürdü auris 1,6 yakıt sarhifatıda bayağı artıyor, bende hafta içi samsun derindere bayisinden görüşmeye gidecek bi karar vermem lazım, bildiğim kadarıyla yaris cool paketin geri görüş kamerası yok o yüzden bende park sensörünü hediye olarak istemeyi düşünüyorum..bir sorumda acaba geri kaydırma çok olurmu o konuda endişem var
Yaris'te beyaz olarak; kar beyazı ve inci beyazı var. Çizik giderme ve lokal boya kolaylığı açısından hangi beyaz daha iyidir?