Gönderen Konu: Yaris'in park sensörü ayrı mı satılıyor?  (Okunma sayısı 5025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür etti
Yaris'in park sensörü ayrı mı satılıyor?
« : Ekim 31, 2013, 23:30:06 »
"Yaris 1.33 Cool Multidrive S + Konfor Paketi" almayı düşünüyorum.
Bu araçta park sensörü oluyor mu? Ayrıca almam gerekiyorsa fiyatı ne kadar olabilir?

Toyota Club Türkiye

Yaris'in park sensörü ayrı mı satılıyor?
« : Ekim 31, 2013, 23:30:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris'in park sensörü ayrı mı satılıyor?
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2013, 00:25:51 »
cool yerine style + iklim alın derim ben.  tabiki de tercih meselesidir ama style le gelenler daha fazla. yeniden bi inceleyin modelleri bence.

park sensörünü hediye olarakta veriyorlar. herhangi bir park sensörüde taktırabilirsiniz ama garanti dışı kalabilir. ücreti ile servise taktırırsanız da 300 tl felan olsa gerek orjinalı. hediye edilen ile para verip aldığınız ürün aynı olmayacaktır. cool ve style de park sensörüne gerek olmayabilir çünki geri görüş kamerası var.

park sensörünü 1 saat yada yarım saat gibi bir sürede takarlar kolay ve basit bir iş.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2013, 18:57:30 »
cool yerine style + iklim alın derim ben.  tabiki de tercih meselesidir ama style le gelenler daha fazla. yeniden bi inceleyin modelleri bence.

park sensörünü hediye olarakta veriyorlar. herhangi bir park sensörüde taktırabilirsiniz ama garanti dışı kalabilir. ücreti ile servise taktırırsanız da 300 tl felan olsa gerek orjinalı. hediye edilen ile para verip aldığınız ürün aynı olmayacaktır. cool ve style de park sensörüne gerek olmayabilir çünki geri görüş kamerası var.

park sensörünü 1 saat yada yarım saat gibi bir sürede takarlar kolay ve basit bir iş.

Toyota sitesinden broşürleri inceledim. "CVT vitesli 1.33 Style + Görüş + İklim Plus" paketinde "yağmur sensörü, hız sabitleme, anahtarsız çalıştırma, otomatik far" yok.
Bunun yerine "cam tavan, ekstra hava yastıkları, araç denge sistemi, elektronik çekiş kontrol" gibi güvenlikler var.
Bunların hepsini içeren bir paket de yok sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 01, 2013, 23:35:23 »
ne kadar para vereceğinizi bilemiyorum ama o saydıklarınızı almak için7-8 bin lira daha ödemeniz gerekiyor haliyle fiyat ta bartılı olarak artıyor. o zaman neden yaris derim ben. NEDEN?
o paraya auris alınır.

far sensör- yağmur sensör olsa ne olmasa ne? ha anahtarsız çalıştırmaya bi şey diyemem ama o da olmazsa olmaz bi şey değil.
olmazsa olmaz bi şey varsa o da vsc savrulmazlıktır. paraya kıyabiliyosanız vsc li paket tercih edin. işte o zaman da auris parası oluyo dolayısıyla yeni kasa coralla bile alabiliyosunuz o paralara :).
biraz karışık bi iş oluyo.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2013, 22:29:58 »
Cool almanızı şiddetle tavsiye ederim, park sensörü yok fakat geri görüş kamerası var ve çok geniş bi açıyı görebiliyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Kasım 10, 2013, 00:19:32 »
süleyman bey ne kadar fiyat aldınız ben de almayı düşünüyorum cool konfor paketini

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 10, 2013, 00:59:18 »
geri görüş kamerası varsa park sensörüne gerek yok bence geri görüş kamerası çok kullanışlı...sonradan taktırmayada gerek yok tamponu delmek gereksiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 10, 2013, 08:11:55 »
süleyman bey ne kadar fiyat aldınız ben de almayı düşünüyorum cool konfor paketini

Geçen hafta Antalya Esay'dan, 1,33 Cool Multidrvie S + Konfor Paketi için 42.500 teklif aldım. Trafik seti, paspas seti hediye.
Bence de en mantıklısı cool + konfor paket. Anahtarsız giriş-çalıştırma, yağmur sensörü, far sensörü gibi özellikler var.

Yaris'e gelen zamlar:
(Fiyatları Eylül'den itibaren takip ediyorum, Eylül öncesi fiyatlar bir oto sitesinden alınmıştır.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris\\\'in park sensörü ayrı mı satılıyor?
« Yanıtla #8 : Kasım 10, 2013, 12:46:07 »
"Yaris 1.33 Cool Multidrive S + Konfor Paketi" almayı düşünüyorum.
Bu araçta park sensörü oluyor mu? Ayrıca almam gerekiyorsa fiyatı ne kadar olabilir?

Merhaba,

Sakın arkaya park sensörü taktirmayin. Hic bir anlami yok. Geri görüş kamerası bütün işi fazlasıyla size gösteriyor zaten.. Ben pişmanım.

Tavsiyem öne taktirin sadece.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2013, 12:47:01
Toyota sitesinden broşürleri inceledim. "CVT vitesli 1.33 Style + Görüş + İklim Plus" paketinde "yağmur sensörü, hız sabitleme, anahtarsız çalıştırma, otomatik far" yok.
Bunun yerine "cam tavan, ekstra hava yastıkları, araç denge sistemi, elektronik çekiş kontrol" gibi güvenlikler var.
Bunların hepsini içeren bir paket de yok sanırım.

iki paket ayni anda alınamıyor. tek bir paket secilmek zorunda.

CVT vitesli 1.33 Style + Görüş + İklim Plus bu mumkun degil.

Bilginize.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2013, 12:47:25
Geçen hafta Antalya Esay'dan, 1,33 Cool Multidrvie S + Konfor Paketi için 42.500 teklif aldım. Trafik seti, paspas seti hediye.
Bence de en mantıklısı cool + konfor paket. Anahtarsız giriş-çalıştırma, yağmur sensörü, far sensörü gibi özellikler var.

Yaris'e gelen zamlar:
(Fiyatları Eylül'den itibaren takip ediyorum, Eylül öncesi fiyatlar bir oto sitesinden alınmıştır.)

Aldiginiz fiyat çok iyi.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Kasım 10, 2013, 13:34:53 »
ben aslında auris almayı daha çok istiyordum ama aralarında yaris ile  10,000 TL en az fark var, bi de yakıt tüketimi beni düşündürdü auris 1,6  yakıt sarhifatıda bayağı artıyor, bende hafta içi samsun derindere bayisinden görüşmeye gidecek bi karar vermem lazım, bildiğim kadarıyla yaris cool paketin geri görüş kamerası yok o yüzden bende park sensörünü hediye olarak istemeyi düşünüyorum..bir sorumda acaba geri kaydırma çok olurmu o konuda endişem var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Kasım 10, 2013, 14:08:25 »
ben aslında auris almayı daha çok istiyordum ama aralarında yaris ile  10,000 TL en az fark var, bi de yakıt tüketimi beni düşündürdü auris 1,6  yakıt sarhifatıda bayağı artıyor, bende hafta içi samsun derindere bayisinden görüşmeye gidecek bi karar vermem lazım, bildiğim kadarıyla yaris cool paketin geri görüş kamerası yok o yüzden bende park sensörünü hediye olarak istemeyi düşünüyorum..bir sorumda acaba geri kaydırma çok olurmu o konuda endişem var
İmkanınız varsa, Auris Advance Multidrive S almanızı öneririm. Aşağıdaki özelliklerin hepsi var. Ancak Aralık ayını beklerseniz, Auris'te indirim olabilir, çünkü 6 aydır zam yapıyorlar:

Yaris Cool'da geri görüş kamerası var.
Eğer konfor paketi alırsanız "Yağmur sensörü, Kendinden kararan iç dikiz aynası, Otomatik yanan farlar, Akıllı giriş ve çalıştırma, Otomatik hız sabitleme sistemi (Cruise Control)" de oluyor. Paketle almanızı tavsiye ederim.
Geri kaydırma konusunu bilmiyorum.

Engin Bey, tavsiyeleriniz ve bilgi için teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.0 VVT İ
  • 19 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris\'in park sensörü ayrı mı satılıyor?
« Yanıtla #11 : Kasım 10, 2013, 14:18:51 »
yaris arabama bayi hediye olarak park sensörü taktı,ilk defa park sensörlü araba kullanıyorum tavsiye ederim.çok faydasını görürsün.ayrıca takmadan gövde rengine boyandı,yani uzaktan bakınca keçi boku gibi durmuyor

Mesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2013, 14:27:59
görsel olarak sıkıntı yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 10, 2013, 16:08:36 »
Multidrive yani cvt şanzıman da geri kaydırma yaşamazsınız ayrıca geri görüş kamerası çok kullanışlı, park sensörüne hiç ihtiyaç duymuyorsunuz. Ben göre göre vururum demezseniz gereksiz. Cool donanımı en dolu olanı, yakıt ve performans olarak üzmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 10, 2013, 17:09:48 »
Yaris'te beyaz olarak; kar beyazı ve inci beyazı var.
Çizik giderme ve lokal boya kolaylığı açısından hangi beyaz daha iyidir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 10, 2013, 17:27:54 »
Yaris'te beyaz olarak; kar beyazı ve inci beyazı var.
Çizik giderme ve lokal boya kolaylığı açısından hangi beyaz daha iyidir?

Sedef beyaz'ı da var.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi