Gönderen Konu: Geo Prizma  (Okunma sayısı 3304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
Geo Prizma
« : Eylül 06, 2008, 22:11:03 »
1996 model Geo Prizma aracım var, yedek parça konusunda bilgi almak istiyorum, bu araçla ilgili teknik konularda bana yardımcı olabilecek kişileri bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

Geo Prizma
« : Eylül 06, 2008, 22:11:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Geo Prizma
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2008, 03:11:37 »
Arac, Prizm. Hangi yedek parcaya ihtiyaciniz var Mustafa Bey? E-bay'e bakin, bircok parca bulabilirsiniz orada. Herhalde Kuzey Amerika'da ikamet ediyorsunuz bu araca sahip oldugunuza gore. Hurdacilardan cikma parca da bulabilirsiniz, hem orijinal olur hem de fiyati uygun olur. Aracinizin fotograflari varsa gorebilir miyiz? :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2009, 17:38:29 »
parçalar bulabileceğimiz sitenin isimlerini verirseniz sevinirim. arabanın fotograflarını kısa zamanda yollıcam. bu arada ben adanada oturuyorum. gümrükten aldım sedan tipi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2009, 00:00:07 »
Mustafa Bey, parcalar ayni yilin Corolla'sinin parcalari ile ayni.Resimleri merakla bekliyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 16, 2009, 08:06:10 »
Merhaba Mustafa Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 16, 2009, 12:16:59 »
Mustafa Bey, parcalar ayni yilin Corolla'sinin parcalari ile ayni.Resimleri merakla bekliyorum :)
+1 izlemlediğim kadarıyla kozmetik farklılıklar var, kapı kolu vb gibi, yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz inşallah, toyota servisine giderseniz, size ABDden parça getirmek zorundayız tarzında birşeyler söyleyerek yüksek fiyatlarla karşılaşmanıza neden olabilirler, sanayi ustalarımız herşeyi uydurmakta bir numaralar :) baştan bile toplarlar aracınızı, tabii ki elektronik vb parçalarda yan sanayi yerine orjinal parçayı tavsiye ederim, kolay gelsin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2009, 12:30:39 »
Herhalde Kuzey Amerika'da ikamet ediyorsunuz bu araca sahip oldugunuza gore. Hurdacilardan cikma parca da bulabilirsiniz, hem orijinal olur hem de fiyati uygun olur. Aracinizin fotograflari varsa gorebilir miyiz? :)
ahmet abi iyi tahmin ama adana çıktı :D
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2009, 15:32:45 »
Gokhan, Adana'ya nasil varmis bu araba? Ya Incirlik'ten ya da Adana'daki konsolosluktan.Benim revize edilmis tahminim :P

Bir de resimlerini gorebilsek....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2009, 15:51:48 »
Gokhan, Adana'ya nasil varmis bu araba? Ya Incirlik'ten ya da Adana'daki konsolosluktan.Benim revize edilmis tahminim :P

Bir de resimlerini gorebilsek....
olabilir :D resimleri bende merak ettim senin arabaya benziyomu acaba, seninki kaç modeldi ahmet abi ?
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2009, 16:03:04 »
+1 izlemlediğim kadarıyla kozmetik farklılıklar var, kapı kolu vb gibi, yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz inşallah, toyota servisine giderseniz, size ABDden parça getirmek zorundayız tarzında birşeyler söyleyerek yüksek fiyatlarla karşılaşmanıza neden olabilirler, sanayi ustalarımız herşeyi uydurmakta bir numaralar :) baştan bile toplarlar aracınızı, tabii ki elektronik vb parçalarda yan sanayi yerine orjinal parçayı tavsiye ederim, kolay gelsin

Dis gorunumde hafif farkliliklar var, haklisin Turkay. En iyisi Mustafa Bey'in arabadaki butun Geo Prizm yazan yerleri kaziyip, cikarmasi ve yerine Toyota Corolla logosu falan eklemesi.  :D

Dun internette arac ilanlarina bakarken 1997 model bir Geo Prizm gordum, orijinal deri koltuklu, cruise control'lu.Bir baskasi sunroof'lu.

http://www.cars.com/go/search/detail/photos/multiPhotoPopup.jsp?paId=301617660&tracktype=usedcc&isuper=true&aff=national#0

Benimki 94 model, Gokhan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2009, 16:10:12 »
linkteki aracı görünce benim dülüdldeki anlamsız boşlukların ne olduğunu anladım :D
geodaki teyibin yeri boş bizimkilerde ben cd lik olarak kullanıyorum :)
birde sağ kapıdaki cam düğmesinin önünde bir buton daha var o nedir acaba ,bizim anlamsız boşluklardan biriside o
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2009, 16:17:56 »
Gokhan, benim arabanin kapilari, camlari elle acilip kapaniyor.O yuzden bilmiyorum ama cocuk kilidi olabilir bir ihtimal.
Radyo/teybin yeri aslinda biraz sorunlu.Radyonun altindan icecek koyulacak yer cikiyor, bastirinca iceri yuvasina giriyor.Kahve ya da kutu kola konulunca o orijinal radyonun onu kapaniyor.Bende orijinal radyo yok, olanin ustu de ayni renk plastikle kapatilmis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2009, 16:42:09 »
çocuk kilidi sürücü tarafında var zaten oraya ne gerek varki ?
bende bardaklık felan yok  :)  afrikaya yolladıkları corollaları yolluyolar bize ya biz zencimiyiz :D
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2009, 19:07:47 »
Gokhan, Corolla motor, sanzuman, govde ayni Corolla :) Dedigim gibi bende otomatik pencere, kapi duzenegi yok.Parasi olup da oyle tercihte bulunanlar olabilecegini hesaplayarak koymuslar bu ozellikleri, ekstra yani. Turkiye'de araba pahali olunca secime bagli eklentilere kim para verecek diye dusunmusler herhalde :P

Cidden merak ettim bu arkadasimizin Prizm'ini. Resimleri merakla bekliyoruz. Insallah bazi yeni uye olup da bir daha ugramayan arkadaslar gibi sirra kadem basmaz Mustafa Bey de...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2009, 19:13:05 »
Gokhan, Corolla motor, sanzuman, govde ayni Corolla :) Dedigim gibi bende otomatik pencere, kapi duzenegi yok.Parasi olup da oyle tercihte bulunanlar olabilecegini hesaplayarak koymuslar bu ozellikleri, ekstra yani. Turkiye'de araba pahali olunca secime bagli eklentilere kim para verecek diye dusunmusler herhalde :P

Cidden merak ettim bu arkadasimizin Prizm'ini. Resimleri merakla bekliyoruz. Insallah bazi yeni uye olup da bir daha ugramayan arkadaslar gibi sirra kadem basmaz Mustafa Bey de...
ahmet bey maalesef öyle olcak gibi, kendisi sadece yedek parça sormak için gelmiş gibi duruyor :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 16, 2009, 19:14:54 »
Insallah bazi yeni uye olup da bir daha ugramayan arkadaslar gibi sirra kadem basmaz Mustafa Bey de...
 Ahmet abi; bence Mustafa bey bu araba kendisinde olduğu sürece bu siteden çıkamayacaktır. Sizden epeyce bilgi sahibi olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü araba Türkiye'de nadir görülen bi model olduğundan bilgi alabileceği çok fazla bi yer bildiğim kadarıyla(buna servisler de dahil)
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #16 : Şubat 17, 2009, 11:00:01 »
 Ahmet abi; bence Mustafa bey bu araba kendisinde olduğu sürece bu siteden çıkamayacaktır. Sizden epeyce bilgi sahibi olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü araba Türkiye'de nadir görülen bi model olduğundan bilgi alabileceği çok fazla bi yer bildiğim kadarıyla(buna servisler de dahil)
  Birde arabanın resimlerini yüklese mustafa bey de, bizde görsek bu arabayı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Şubat 17, 2009, 19:14:27 »

Pusat, eger arabanin ABS'si varsa bir o(cunku Toyota yapimi parca degil), bir de alternatoru/starter-mars(?) disinda pek sorun cikarmaz. O yuzden bu arkadasimiz pek ugramaz buraya.Sadece sorun oldugunda ugrayanlar gibi :P

Bekliyoruz bakalim Ismail, belki bir bes ay sonra nasipse.... :)