0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa Bey, parcalar ayni yilin Corolla'sinin parcalari ile ayni.Resimleri merakla bekliyorum
Herhalde Kuzey Amerika'da ikamet ediyorsunuz bu araca sahip oldugunuza gore. Hurdacilardan cikma parca da bulabilirsiniz, hem orijinal olur hem de fiyati uygun olur. Aracinizin fotograflari varsa gorebilir miyiz?
Gokhan, Adana'ya nasil varmis bu araba? Ya Incirlik'ten ya da Adana'daki konsolosluktan.Benim revize edilmis tahminim Bir de resimlerini gorebilsek....
+1 izlemlediğim kadarıyla kozmetik farklılıklar var, kapı kolu vb gibi, yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz inşallah, toyota servisine giderseniz, size ABDden parça getirmek zorundayız tarzında birşeyler söyleyerek yüksek fiyatlarla karşılaşmanıza neden olabilirler, sanayi ustalarımız herşeyi uydurmakta bir numaralar baştan bile toplarlar aracınızı, tabii ki elektronik vb parçalarda yan sanayi yerine orjinal parçayı tavsiye ederim, kolay gelsin
Gokhan, Corolla motor, sanzuman, govde ayni Corolla Dedigim gibi bende otomatik pencere, kapi duzenegi yok.Parasi olup da oyle tercihte bulunanlar olabilecegini hesaplayarak koymuslar bu ozellikleri, ekstra yani. Turkiye'de araba pahali olunca secime bagli eklentilere kim para verecek diye dusunmusler herhalde Cidden merak ettim bu arkadasimizin Prizm'ini. Resimleri merakla bekliyoruz. Insallah bazi yeni uye olup da bir daha ugramayan arkadaslar gibi sirra kadem basmaz Mustafa Bey de...
Insallah bazi yeni uye olup da bir daha ugramayan arkadaslar gibi sirra kadem basmaz Mustafa Bey de...
Ahmet abi; bence Mustafa bey bu araba kendisinde olduğu sürece bu siteden çıkamayacaktır. Sizden epeyce bilgi sahibi olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü araba Türkiye'de nadir görülen bi model olduğundan bilgi alabileceği çok fazla bi yer bildiğim kadarıyla(buna servisler de dahil)