0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ön plakanın altında kalan hava girişi aşağıya doğru genişliyorsa makyajlıdır, aşağıya doğru daralıyorsa makyajsızdır
sen de haklısın kardeşim, gerçi arabasının makyajlı olup olmadığını bilmeyen far yıkamadan haberdar da olmaz belki ama aynalardaki sinyal gözden kaçmaz
kimseyi küçümsediğim yok kardeşim, yanlış anlaşılmış, şaka olsun diye öyle söyledim. tavrımda hoş olmayacak bişey yok. far yıkamadan haberdar olmamak, orada olduğunu farketmemek çok sık başa gelebilecek birşey. tavrımda bir kötülük olduğunu söyleyen 2 kişi daha olursa kendisinden özür dileyeceğim ve hatamı kabul edeceğim. ama tavrımda art niyet olmadığını söyleyen 2 kişi çıkarsa ben senden özür bekliyorum güzel kardeşim. Mesaj Birleştirildi: Şubat 25, 2014, 01:20:57Mustafa abim, küçümseme olmadığını, samimi ve esprili yaklaştığımı görürsün inşallah. far yıkamayı farketmemiş olmak ayıp değil. benim de kendi arabamda farketmediğim detaylar vardır. açıkçasını söyliyim makyajlı kasaların hepsinin aynalarında sinyal olduğunu bugün öğrendim. ki o kadar da çok bakmışımdır o arabalara. algıda seçicilik demekki. sakin olun ben kardeşinizim.
Mustafa abi araban hayırlı olsun. güle güle bin. içtenliğin ve samimiyetin için ayrıca teşekkür ediyorum. netice nedir abi, araba makyajlı mı değil mi